Komunitas #PorElClima nambihan langkung ti 700 éntitas pikeun ngabendung perubahan iklim

Gambar - Potret layar

Cara anu pangsaéna pikeun nyegah kaayaan urang ayeuna tina janten parah nyaéta ku tindakan. Masih seueur jalma anu nganggap yén parobihan iklim ayeuna teu langkung ti layar haseup anu nyegah museurkeun kana masalah sanés anu aranjeunna anggap langkung penting, tapi nyatana nyaéta data na aya, tiasa diaksés sadayana, sareng data nunjukkeun yén suhu rata-rata global parantos ningkat saprak Revolusi Industri.

Ku alatan éta, langkung ti 700 éntitas parantos ngagabung sareng komunitas #PorElClima. Komunitas anu muncul di akhir taun kamari kalayan tujuan nyalira pikeun ningkatkeun kasadaran sareng kéngingkeun Spanyol pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca sahenteuna 26%.

Masing-masing urang tiasa ngalakukeun seueur hal pikeun nyumbang kana perang ngalawan perubahan iklim. Lampah sakumaha saderhana mareuman lampu unggal-unggal urang ningali kalayan saé tanpa éta, henteu nganggo kendaraan seueur pikeun mindahkeun, atanapi ngadaur mulangkeun naon anu urang mampu, ngan ukur sababaraha usulan masarakat # Kusabab cuaca. Tapi aya langkung ti 150 dibagi kana genep daérah: konsumsi, investasi, tapak karbon, mobilitas, sareng manajemén limbah sareng pencegahan. Upami anjeun tiasa mikirkeun hiji, anjeun tiasa nambihan supados batur tiasa ngalaksanakeunana.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngabagi ngaliwatan jaringan sosial, sahingga ngabantosan pikeun nyiptakeun kasadaran di antara babaturan anjeun atanapi pengikut anjeun. Langkung seueur urang, bakal gampang pikeun Spanyol pikeun ngirangan emisi gas rumah kaca.

Gambar - Potret layar

Prakarsa ieu diwanohkeun ku Kantor Spanyol pikeun Parobihan Iklim (OECC), Yayasan Biodiversitas Kamentrian Pertanian sareng Perikanan, Pangan sareng Lingkungan (Mapama), Grup Pertumbuhan Héjo Spanyol, Jaringan Spanyol tina Global Compact PBB, Palang Merah, SeoBirdLife , WWF, sareng Ecology and Development Foundation (ECODES).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.