Awan anu ngambang pikeun ngahias bumi

Méga kumalayang

Gambar - RichardClarkson.com

Naha anjeun resep objék anu aya hubunganana sareng meteorologi? Dina hal éta, anjeun pasti bakal resep gaduh awan anu ngambang dina méja di ruang tamu anjeun atanapi di kamar anjeun.

Éta mangrupikeun lampu interaktif anu ngaluarkeun sora badai, tapi ogé ngagaduhan spéker internal anu tiasa urang ngupingkeun lagu anu urang paling resep.

Penemuan parantos diciptakeun ku desainer Richard Clarkson, anu ogé parantos ngarancang Lampu Lampu Awan. Awan mangrupikeun kumuliform has anu ngabentuk nalika badai badé turun: ageung, katingal pondok, sareng tangtosna nganggo sambel kilat. Kaleresan mangrupikeun permata anu nyata anu bakal ngirut sadayana pameget, peminat sareng mahasiswa meteorologi, sareng ogé anu ngan ukur hoyong gaduh objék anu asli sareng anu matak di imahna.

Awan siga pisan, nyata, saprak ngambang dina dasar anu ngalengkepan éta berkat medan magnét. Tapi kumaha jalanna lampu ieu? Éta ngagaduhan sénsor anu diaktipkeun nalika ngadeteksi ayana jalma. Maka manusa ieu bakal tiasa nguping sora kilat sareng guludug. Pikaresepeun, leres henteu? Salaku tambahan, tina programmer anjeun tiasa ngarobih intensitas sareng warna cahaya, nempatkeun dina modeu lampu wengi atanapi dina modeu musik.

Harga na, kami moal nipu anjeun, éta henteu handap, tapi hal-hal ieu moal tiasa murah sabab kualitasna. Versi leutik hargana $ 580, anu sakitar 466 euro, sareng vérsi ageung $ 3.360 (sakitar 2.700 euro).

Lampu méga

Gambar - RichardClarkson.com

Upami anjeun henteu mampu nyéépkeun seueur, anjeun gaduh pilihan mésér lampu awan, anu henteu ngaluarkeun sora atanapi ngagaduhan programer, tapi éta ogé saé pisan sareng hargana 380 dolar, anu 305 euro langkung atanapi kirang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco Arevalo cenahna

    BIAYA CLOUD NGALAMUKAN CLOUDS