langit-langit awan

langit-langit awan

Upami urang teu acan terang pisan kana basa téknis anu dianggo dina météorologi, khususna basa téknis anu dianggo khusus pikeun aeronautika, urang tiasa gampang ngabingungkeun puncak awan sareng langit-langit awan. Nyaéta, bagian-bagianna aya di tempat anu langkung luhur. Sanajan kitu, siling disebut tadi nujul kana sabalikna persis: handap awan sakumaha katingal tina beungeut Bumi. Nyaho kumaha luhurna langit-langit sareng awan dina waktos anu ditangtukeun khususna pikaresepeun pikeun sababaraha alesan.

Ku sabab kitu, urang bade ngahaturanan artikel ieu ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan siling awan, naon ciri na usefulness.

Kumaha bentukna awan

jinis awan

Sateuacan urang ngawitan ngajelaskeun ceilings awan, urang kudu ngajelaskeun kumaha maranéhna ngabentuk. Lamun aya awan di langit, kudu aya cooling hawa. The "siklus" dimimitian ku panonpoé. Salaku sinar panonpoé urang panas beungeut Bumi, maranéhna ogé panas hawa sabudeureun. Hawa haneut jadi kurang padet, ku kituna condong naek sarta diganti ku hawa cooler, denser.. Nalika luhurna ningkat, gradién termal lingkungan nyababkeun suhu turun. Ku alatan éta, hawa tiis.

Lamun ngahontal lapisan cooler hawa, éta condenses jadi uap cai. Uap cai ieu teu katingali ku mata taranjang sabab diwangun ku titik-titik cai sareng partikel és. Partikel-partikel éta ukuranana leutik sahingga tiasa dicekel dina hawa ku aliran hawa nangtung anu sakedik.

Bédana antara kabentukna rupa-rupa jenis awan téh alatan suhu kondensasi. Sababaraha awan kabentuk dina suhu anu langkung luhur sareng anu sanésna dina suhu anu langkung handap. Nu handap suhu formasi, nu "kandel" awan bakal.. Aya ogé sababaraha jinis awan anu ngahasilkeun présipitasi sareng anu sanésna henteu. Lamun hawa teuing low, awan nu ngabentuk bakal diwangun ku kristal és.

Faktor séjén anu mangaruhan formasi awan nyaéta gerakan hawa. Awan, anu diciptakeun nalika hawa masih kénéh, biasana muncul dina lapisan atanapi formasi. Di sisi anu sanés, anu gaduh arus nangtung anu kuat kabentuk antara angin atanapi hawa nampilkeun kamekaran nangtung anu saé. Sacara umum, anu terakhir mangrupikeun panyabab hujan sareng badai.

ketebalan awan

langit mendung

Ketebalan awan, nu urang bisa nangtukeun salaku bédana antara jangkung luhur jeung handap, bisa jadi kacida variabel, iwal distribusi vertikal na ogé béda considerably.

Urang bisa ningali tina lapisan gloomy of nimbus abu leaden, éta ngahontal ketebalan 5.000 méter sarta nempatan lolobana troposfer tengah jeung handap, nepi ka lapisan ipis awan cirrus, rubakna teu leuwih ti 500 méter, ayana di tingkat luhur, maranéhna meuntas awan cumulonimbus spektakuler (thundercloud), kandel kira-kira 10.000 méter, nu ngalegaan vertikal ka ampir sakabéh atmosfir handap.

Langit awan di bandara

langit awan luhur

Inpormasi ngeunaan kaayaan cuaca anu dititénan sareng ramalan di bandara penting pikeun mastikeun lepas landas sareng badarat anu aman. Pilots boga aksés ka laporan disandi disebut METAR (kaayaan observasi) jeung TAF [atanapi TAFOR] (kaayaan ekspektasi). Kahiji ieu diropéa unggal jam atawa satengah jam (gumantung kana bandara atawa basa hawa), sedengkeun nu kadua diropéa unggal genep kali (4 kali sapoé). Duanana diwangun ku blok alfanumerik béda, sababaraha nu ngalaporkeun panutup awan (bagian langit ditutupan ku hiji kadalapan atawa kadalapan) jeung puncak awan.

Dina laporan cuaca bandara, mendung kaliwat disandikeun jadi FEW, SCT, BKN, atawa OVC. Nembongan dina sababaraha laporan lamun awan anu sparse sarta nempatan ukur 1-2 oktas, pakait jeung langit lolobana jelas. Lamun urang boga 3 atawa 4 oktas, urang bakal boga SCT (paburencay), nyaeta, awan sumebar. Tingkat salajengna nyaeta BKN (pegat), nu urang nangtukeun salaku langit mendung jeung cloudiness antara 5 jeung 7 oktas, sarta ahirna poé mendung, disandi salaku OVC (mendung), kalawan cloudiness 8 oktas.

Puncak awan, ku harti, nyaeta jangkungna dasar awan panghandapna handap 20.000 suku (kira-kira 6.000 méter) jeung nutupan leuwih ti satengah langit (> 4 oktas). Lamun sarat panungtungan (BKN atawa OVC) geus patepung, data nu patali jeung base awan bandara urang bakal disadiakeun dina laporan.

Eusi METAR (data observasi) disadiakeun ku alat nu disebut nephobasimeters (ceilometers dina basa Inggris, asalna tina istilah ceiling), ogé katelah nephobasimeters, atawa "cloudpiercers" dina istilah paling sapopoe na. Paling umum dumasar kana téhnologi laser. Ku ngaluarkeun pulsa cahaya monokromatik ka luhur sareng nampi sinar anu dipantulkeun tina awan anu langkung caket kana taneuh, éta tiasa akurat ngira-ngira jangkungna puncak awan.

luhureun badai

Salila fase pesiar, nalika pesawat keur ngalayang di troposfer luhur, pilots kudu nengetan husus ka badai dina jalur, saprak ngembangkeun vertikal hébat nu sababaraha awan cumulonimbus ngahontal maksakeun aranjeunna pikeun nyingkahan aranjeunna sarta ulah approaching aranjeunna. Catet yén dina kaayaan ieu, ngalayang ngaliwatan awan badai janten kabiasaan bahaya nu kudu dihindari pikeun kaamanan hiber. Inpo radar dibawa ku pesawat nyadiakeun lokasi inti badai relatif ka pesawat, sahingga pilot pikeun ngarobah tangtu lamun perlu.

Pikeun kéngingkeun gambaran kasar ngeunaan jangkungna puncak awan cumulonimbus raksasa ieu, radar cuaca dumasar taneuh anu tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis gambar dianggo. Produk anu disayogikeun ku jaringan AEMET kalebet pantulan, akumulasi présipitasi (perkiraan curah hujan dina 6 jam terakhir) sareng ecotops (echotops, asalna ditulis dina basa Inggris).

Panungtungan ngagambarkeun luhurna relatif maksimum (dina kilométer) tina radar mulang atawa sinyal balik, dumasar kana ambang reflectivity dipaké salaku rujukan, biasana tetep dina 12 dBZ (decibel Z), kumargi teu aya curah hujan di handapna. Kadé nerangkeun yén urang teu bisa persis ngaidentipikasi bagean luhur ekoregion jeung badai, iwal dina perkiraan munggaran, tapi di luhurna pangluhurna dimana hujan es kamungkinan.

Abdi ngarepkeun ku inpormasi ieu anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan siling awan sareng ciri-cirina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.