Kumaha polah nalika terjun cai

naséhat sateuacan waterpout a

Parobihan iklim éta mimiti ngagaduhan akibat anu dahsyat di seueur daérah planét. Dina kasus Spanyol, bulan Juli Éta parantos janten salah sahiji anu paling haneut dina sadaya sejarah sareng sasih Séptémber Éta parantos mimiti saé pisan sareng badai, hujan badai sareng perairan.

Dina éta hal tina banjir sareng saluran cai, anjeun kedah ati-ati pisan sareng nuturkeun runtuyan tips pikeun nyingkahan akibat fatal.

Hal pangpentingna anu kedah dilakukeun upami anjeun kajebak dina banjir, nyaéta tetep tenang sareng moal éléh saraf. Dina henteu bisi coba meuntas jalan anu banjir kumargi cai na ngalir dina kecepatan luhur sareng anjeun henteu terang naon hahalang anu aya di handapeunana. Dina acara anu waterpout parantos kaget anjeun sareng dimimitian nyered mobil anjeun, anjeun kedah turun tina kendaraan ogé.

kumaha kalakuan sateuacan banjir

Kakuatan cai sareng saluran cai tiasa nyababkeun mobil anjeun tilelep sareng anjeun di jero Pikeun kaluar tina kendaraan, cobi lakukeun heula Ngaliwat panto bisi jangkungna cai ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeunana. Penting pikeun anjeun émut, yén anjeun kedah ngalaksanakeunana ngaliwatan gerbang anu aya di sisi anu berlawanan arah ayeuna. Upami henteu tiasa, pilihan sanésna nyaéta kaluar ngaliwatan jandela wahana. Upami anjeun henteu tiasa mukakeunana, pegatna ku sababaraha jinis objék seukeut awas ulah nganyenyeri anjeun.

Pilihan katilu nyaéta angkat ngaliwatan kaca, pikeun ngalakukeun ieu, dorong kuat ku dua suku dugi ka gelasna lengkep. Salaku tip akhir anu anjeun henteu kedah hilap, émut tetep tenang sareng katenangan di luhur sadayana, kaluar dina sisi anu sabalikna tina arus sareng gancang dina tindakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.