"Kota uji coba" anu bakal ngayakeun réplikasi kota anu diantos-antos di Mars

Proyék ambisius pikeun "Terraform" Mars, ngarobih planét beureum janten anu sami sareng urang, teras-terasan naékkeun proyék, ideu sareng rencana pikeun ngajantenkeun mungkin. Salah sahiji tés terakhir anu bakal dilakukeun nyaéta di Dubai, salah sahiji tina tujuh Uni Émirat Arab anu kuat. Proyék ieu anu jaga «Mohammed bin Rashid Spasi Center", tujuanana pikeun ngajantenkeun kota tiasa hirup di lingkungan Mars.

con pembiayaan 140 juta dolar, proyék diwangun ku "Mars Science City", bakal nempatan 176 rébu méter pasagi. Di jerona kota anyar bakal diwangun dimana jalma-jalma bakal ngalatih sateuacan ngumbara ka planét anu teu pikaresepeun. Ngantisipasi datangna di planét Mars mangrupikeun hal anu penting dina penjajahanana salajengna, pikeun mastikeun salamet jalma-jalma anu mimiti sumping. Naha anjeun panasaran terang kumaha anjeun hoyong ngawangun kota anyar ieu? Kami ngajelaskeun rinci

Dilahirkeun salaku ideu, lahir janten nyata

Gagasan dasar anu aya di sakitar proyék ieu, mangrupikeun simulasi anu leres ngeunaan naon anu bakal dilakukeun di Mars. Pikeun ngalakukeun ieu, urang mimitian ti kaayaan anu paling mirip anu bakal karandapan ku jalma. Panilitian ngeunaan penjajahan Mars ogé bakal dilaksanakeun di ditu. Kanggo ayeuna éta henteu ngagaduhan tanggal mimiti, tapi anu tiasa diusahakeun ti mimiti nyaéta éta "astronot" badé cicing di dinya salami sataun.

Diantara karya-karya anu bakal aranjeunna laksanakeun nyaéta nempatkeun téhnik tatanén, neundeun tuang, ngahasilkeun énergi, cai minum, ogé pangobatan salajengna ieu. Kota ogé bakal dijagaan ku kubah anu bakal nyegah asupna radiasi matahari. Sareng seueur struktur, didamel tina cetakan 3D, téhnik anu di Dubai parantos ngembangkeun pisan pisan.

Kanggo ayeuna, proyék ambisius ieu hartosna léngkah raksasa nuju nalukkeun planét beureum. Sareng upami aya anu panasaran atanapi tiasa angkat ka daérah éta, musieum nuju direncanakeun anu bakal kabuka pikeun umum!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.