Kota anu paling hujan di Spanyol

hujan-di-Spanyol

Bulan April mangrupikeun bulan usum semi biasana, numana curah hujan biasana ngagaduhan peran anu hébat. Aya daérah semenanjung dimana biasana hujan sajumlah ageung dinten sataun sareng yén aranjeunna nganikmati saeutik tina panonpoé.

Ngamangpaatkeun kanyataan yén kami aya dina bulan hujan, abdi badé nyarios sareng anjeun kota-kota di Spanyol dimana hujan sering henteu mandang usumna.

Samenanjung kalér nyaéta daérah paling handap nagara sareng di mana hujan hujan langkung ageung. Dua kota anu nawar paling hujan di Spanyol nyaéta Vigo sareng San Sebastian. Dina kasus kota Galicia, 1.791 mm cai biasana dikumpulkeun per taun. Sedengkeun di San Sebastián hujanna aranjeunna biasana 1500 mm per taun.

Nanging, aya hiji daérah di Spanyol kidul anu jumlah hujanna paling luhur biasana turun per taun, éta Sierra de Grazalema. Di daérah ieu, dugi ka ngeunaan 2200 mm hujan dina sataun.  Mangrupikeun tempat anu biasana hujan paling sering dibulan Séptémber sareng April.

hujan

Sanaos data ieu, hésé pisan terang kota mana di Spanyol anu paling ageung hujan di akhir taun. Waktos pisan variabel sareng nalika dina sasih tertentu kota tiasa ditumpes hujan ageung, salami sasih anu benten éta tiasa janten kota hujan alit anu nampi hujan paling seueur.

Anu jelas nyaéta bulan April nyaéta bulan anu numutkeun data éta biasana hujan sareng di mana seuseueurna curah hujan taun biasana lumangsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.