tumpukan laut

Tumpukan laut

Kami nyarioskeun ka anjeun sacara rinci naon tumpukan laut sareng kumaha kabentukna. Diajar langkung seueur ngeunaan formasi géologis ieu di dieu.

atomos

Partikel subatomik

Dina artikel ieu kami ngabejaan Anjeun naon partikel subatomik jeung naon ciri maranéhanana. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

fisik paul dirac

Paul dirac

Dina artikel ieu kami ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan biografi jeung kahirupan fisikawan Paul Dirac. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

kota paduduaan

Kota panggedéna di dunya

Kami nunjukkeun anjeun mana kota panggedéna di dunya sareng daptar anu pangpadetna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

sagara asia dina peta

Sagara asia

Urang ngabejaan Anjeun di jéntré sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan sagara Asia jeung ciri maranéhanana. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

candilazo

Candilazo

Dina artikel ieu kami ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan lampu na ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

ngembangkeun homo sapiens

Homo sapiens

Nyaho sadayana ngeunaan Homo sapiens sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Naon nagara panggedena di dunya

Naon nagara panggedena di dunya

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ka anjeun mana nagara panggedéna di dunya sareng mana nagara-nagara anu nuturkeun ukuranana.

homo neanderthalensis

Homo neanderthalensis

Kami nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Homo neanderthalensis sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

kagancangan sora dina kapal terbang

Laju disada

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan gancangna sora sareng ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

walungan ginjal

Walungan Genal

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Walungan Genal, sumber sareng ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Éntri jagat raya

Prinsip térmodinamik

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan prinsip térmodinamika sareng naon tujuanana.

hawa australia dina usum panas

Iklim Australia

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim Australia sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

homo erectus

Homo erectus

Kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan spésiés manusa Homo erectus sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan karuhun ieu.

Énergi kinétik

Énergi kinétik

Kami ngajelaskeun sareng conto sareng rinci ngeunaan énergi kinétik sareng naon éta pikeun. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

hadiah iklim nobel 2021

Iklim Hadiah Nobel 2021

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Nobel Iklim Hadiah 2021 sareng naon diwangunna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

halimun

Naon ari angin dagangna

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan angin perdagangan sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

naon hujan

Naon hujan

Kami ngajelaskeun sacara rinci naon anu aya hujan, naon asal na sareng jinis hujan anu aya gumantung kana awan.

veroño

Verrano

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon veroño sareng naon ciri na.

lebur és

Samudra Arktik Glasial

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sagara glasial Arktik sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

naon palung

Naon palung

Dina tulisan meteorologi ieu kami nyaritakeun naon anu dimaksud palung, naon ciri na sareng kumaha akibatna.

danau galilee

Laut galilieun

Kami ngawartosan anjeun kalayan rinci pisan naon-naon anu aya hubungan sareng Laut Galilea, ciri sareng kaanekaragaman hayati na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

mesosfir sareng gas

Mesosfir

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan mesosfir sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

iklim sareng meteorologi

Iklim dunya

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim anu béda di dunya sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan iklim ieu di dieu.

Raray bulan anu urang ngan ukur tiasa ningali

Naon bulan

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon bulan sareng naon ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

hujan di greenland 14 Agustus

Hujan di Greenland

Hujan di Greenland parantos ngantepkeun masarakat ilmiah henteu tiasa nyarios. Pendakan dina tulisan ieu sadayana anu kajantenan.

navigasi walungan

Walungan Nil

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Walungan Nil sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Bélén Belen

Bélén Bélén

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan béntang Betlehem sareng kamungkinan asalna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

naon éta anéméter

Naon ari anéméter

Dina tulisan ieu kami bakal ngawartosan anjeun sacara rinci kumaha anéméter sareng aplikasi na dina meteorologi. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

sagara dunya

Laut dunya

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun mana anu lautan utama di dunya sareng ciri anu paling penting.

lahan baseuh

Lemah baseuh

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan lahan baseuh sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

kutub kidul planét beureum

Cai dina mars

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala rupa anu dipikaterang ngeunaan cai di Mars sareng naon pamanggihan anu paling anyar.

cinyusu

Naon cinyusu

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon anu dimaksud spring, ciri sareng pentingna aranjeunna.

sinar gamma

Sinar gamma

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sinar gamma sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu

longsor turun gunung

Salju salju

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan longsoran salju sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur di dieu.

gangga walungan

Walungan Gangga

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Walungan Gangga sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu

geenwich meridian

Greenwich Meridian

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Greenwich meridian sareng naon tujuanana. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

perito moreno glacier

Perito Moreno Glacier

Kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Perito Moreno Glacier, salah sahiji kaajaiban dunya. Diajar sadayana ngeunaan dieu.

kumaha hujan asam dihasilkeun di lingkungan

Kumaha hujan asam dihasilkeun

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun kumaha hujan asam lumangsung sareng naon akibatna, diajar langkung seueur ngeunaan ieu di dieu

anak sungai walungan volga

Walungan pangpanjangna di Éropa

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan walungan pangpanjangna di Éropa sareng ciri-cirina, terang langkung seueur perkawis dieu.

karuksakan lapisan ozon

Karuksakan lapisan ozon

Kami ngawartosan anjeun naon sabab sareng akibat tina musnahna lapisan ozon sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun ngurus éta.

gunungapi krakatoa

Gunungapi Krakatoa

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan gunungapi Krakatoa sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

méga mamalia

Mammatus méga

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan formasi sareng karakteristik awan mammatus. Diajar langkung seueur ngeunaan formasi ieu.

Iklim Spanyol

Iklim Spanyol

Kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim Spanyol sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Éksplorasi Mars

Mars katekunan

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan katekunan Mars sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

pembagian klasifikasi iklim koppen

Köppen klasifikasi iklim

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan klasifikasi iklim Köppen sareng naon jinis iklim anu aya numutkeun ieu.

kalénder abad pertengahan

Kalénder abad pertengahan

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kalénder abad pertengahan sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan sajarah di dieu.

quasar sareng pentingna

Quasar: ciri sareng pasipatan

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan quasar sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan jagad raya urang di dieu.

blaise pascal

Blaise Pascal

Kami ngajelaskeun sacara rinci sadaya sajarah, biografi sareng prestasi Blaise Pascal. Diajar langkung seueur ngeunaan kahirupan anu jero dina matematikawan ieu.

gambar satelit meteosat

Métosat satelit

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan satelit meteosat sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

fungsi observasi angin

Munara angin

Pendakan di dieu sadaya ciri, asal sareng pentingna Menara Angin. Diajar langkung seueur ngeunaan tugu ieu di dieu.

manusa dina planét séjén

Terraforming

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan rupa-rupa manusa dina planét anu sanés. Diajar ngeunaan dieu.

Biografi Leibniz

Biografi Leibniz

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci biografi sareng prestasi filsuf sareng matématikawan Gottfried Wilhelm Leibniz. Diajar langkung seueur ngeunaan budaya di dieu.

panjangna saluran

Terusan Suez

Diajar ngeunaan pentingna, ciri sareng sajarah Terusan Suez. Kami ngawartosan anjeun sadayana sacara rinci di dieu.

ernest rutherford

Rutherford

Kami ngawartosan anjeun biografi anu diringkeskeun tina Lord Ernest Rutherford sareng garapanana. Diajar ngeunaan élmuwan ieu anu merevolusi kimia.

ékosistem

Ékosistem

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ékosistem sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan planet urang sareng hubungan na.

kosmogonia

Kosmogon

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun peryogi terang ngeunaan ciri sareng tujuan kosmogoni. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

ciri-ciri teluk bengal

Teluk bengal

Kami nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Teluk Benggala sareng ciri-cirina. Pilarian terang kunaon éta anéh di dieu.

studi ngeunaan prinsip kateupastian

Biografi Heisenberg

Kami nyaritakeun sadayana garapan sareng biografi Warner Karl Heisenberg. Diajar langkung seueur ngeunaan élmuwan ieu anu dipikaterang ku élmu.

pentingna saluran panama

Panama Terusan

Kami ngawartosan anjeun ngeunaan pentingna Terusan Panama sareng sajarah na. Diajar langkung seueur ngeunaan karya rékayasa ieu.

laut konéng

Laut Konéng

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Konéng sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Selat Bering

Selat Bering

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Selat Bering sareng kapanasaranana. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Hanjangan buana

Téori kumalayang buana

Diajar sacara jero téori drift buana sareng sadaya bukti yén Alfred Wegener ngadamel penemuan anu saé.

awan sareng gas rumah kaca

Uap cai

Di dieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan uap cai sareng pentingna pikeun planét ieu. Diajar langkung seueur di dieu

jumlah salju salju ningkat

Umur és alit

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan jaman alit és sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

bumi ngurilingan panonpoé

Solstis sareng ekuinoks

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan solstis sareng equinoxes. Diajar langkung seueur ngeunaan musim sataun di dieu.

Iklim Portugal

Iklim Portugal

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, hujan sareng suhu iklim Portugal. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Pagunungan Transantartik

Pagunungan trans-antarctic

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan gunung-gunung Antartika sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

fullerenes

Fullerenes

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fullerenes sareng pasipatanana. Diajar langkung seueur ngeunaan bahan ieu.

pepelakan dina sababaraha jinis taneuh

Éfapologi

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri épafologi salaku élmu. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

struktur atom

Deuterium

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan deuterium sareng ciri-cirina. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan isotop hidrogén ieu.

iklim sareng meteorologi

Kumaha carana janten ahli meteorologi

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun diajar kumaha janten ahli meteorologi. Terang naon anu anjeun kedah diajar sareng sabaraha artos anu anjeun bakal kéngingkeun.

énergi poténsi gravitasi

Naon énergi poténsial

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan énergi poténsial, ciri sareng jinis na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

persamaan maxwell

Persamaan Maxwell

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan persamaan Maxwell, ciri sareng pentingna.

Higgs 'Boson

Bos Higgs

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan boson Higgs sareng pentingna dina fisika. Diajar ngeunaan dieu.

Planét bumi

Struktur Bumi

Struktur Bumi diwangun ku sababaraha lapisan anu béda kalayan fungsina anu béda. Naha anjeun hoyong diajar sagala rupa ngeunaan planét urang?

jam astronomi

Jam astronomi

Kami nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan jam astronomi sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan instrumen ieu di dieu.

Kalénder Zaragoza

Kalénder Zaragoza

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kalénder Zaragozano sareng sajarah na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

claudius ptolemy

Claudius Ptolemy

Kami ngajelaskeun sacara rinci biografi Claudio Ptolemy. Diajar langkung seueur ngeunaan élmuwan ieu sareng sumbangan hébat na.

fisika kuantum

Neutrinos

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan neutrinos sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan partikel ieu.

formasi laut kalér

Laut Kalér

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri, keanekaragaman hayati, formasi sareng ancaman Laut Utara. Diajar langkung seueur ngeunaan laut ieu di dieu.

Stephen Hawking

Stephen Hawking

Kami ngawartosan anjeun sadayana biografi pikiran anu paling cemerlang dina abad XNUMX, Stephen Hawking. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

fauna laut karang

Laut karang

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Karang sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

aplikasi cuaca

Aplikasi cuaca

Kami nyaritakeun mana anu aplikasi cuaca pangsaéna pikeun terang perkiraan cuaca. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

teluk basisir alaska

Teluk alaska

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Teluk Alaska sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

mendung

Awan

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cloudiness sareng ciri-cirina. Diajar sadayana ngeunaan variabel cuaca ieu.

satelit meteorologi

Satelit Météorologis

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan satelit météorologi sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Laut Okhotsk

Laut Okhotsk

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Okhotsk, ciri sareng formasi na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

paleoclimatology

Paléoklimatologi

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan paleoclimatology sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur perkawis cuaca di dieu di dieu.

iklim

Kumaha cuacana

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun naon anu dimaksud iklim, ciri, unsur sareng faktor na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

laut jawa

Laut Jawa

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Jawa sareng ciri-cirina. Diajar ngeunaan misteri na didieu.

Laut Tasman

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadaya ciri, iklim, flora sareng fauna Laut Tasman. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Gurun dunya

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri sareng kaayaan lingkungan hirup di padang pasir di dunya.

ngukur tekanan atmosfir

Barograph

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan barograph, ciri na sareng kumaha pentingna.

ilusi optik

Pangaruh Fata Morgana

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon pangaruh fata Morgana sareng kumaha kajadianana. Diajar langkung seueur ngeunaan pangaruh ilusi di dieu.

baktéri taneuh baseuh

Geosmin

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan geosmin sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

polusi cai

Teluk Pérsia

Kami nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Teluk Persia, ciri sareng pentingna ékonomi.

Laut Cina Kidul

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Cina Kidul sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Hawa garing

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim garing sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan jinis iklim sapertos kieu.

indéks ultraviolét surya

Indéks Ultraviolet

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan indéks ultraviolét sareng ciri-cirina. Diajar sadayana ngeunaan dieu.

ngabalikkeun sublimasi

Sublimasi tibalik

Dina tulisan ieu kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sublimasi tibalik sareng kumaha cara ngahasilkeunna, langkung terang perkawis ieu di dieu.

geodesi

Titik geodis

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon anu dimaksud titik geodetik, ciri sareng pentingna.

ciri laut arabia

Laut Arab

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan Laut Arab, ciri-cirina sareng kumaha cara ngawangunna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

dendrologi

Déndrologi

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan dendrologi sareng naon anu diulikna. Diajar langkung seueur ngeunaan cabang élmu ieu.

nyiptakeun hujan

Iodida pérak

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iodida pérak, ciri sareng kagunaanna. Diajar langkung seueur di dieu.

Bumi purba

Suasana primitif

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan suasana primitif sareng naon ciri anu dipibanda.

permian punah

Permian punah

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan punah Permian sareng asal usulna. Diajar ngeunaan dieu.

baskom hidrografi Spanyol

Cekungan hidrografi Spanyol

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cekungan hidrografi Spanyol sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan walungan urang.

kumaha pepelakan salamet di gurun adaptasi

Kumaha pepelakan salamet di gurun

Diajar kumaha pepelakan salamet di gurun pasir sareng naon mékanisme sareng adaptasi na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

pangadem hawa

Épéksiasi ngejat

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan naon anu janten épakuasi tina pendinginan sareng ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

lantai vegetasi

Leuweung leuweung

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan leuweung leuweung dataran rendah. Diajar langkung seueur ngeunaan jenis ékosistem ieu.

matérial sareng radioaktivitas

Radioaktivitas

Diajar sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan radioaktivitas, ciri, panggunaan sareng jinisna. Diajar langkung seueur ngeunaan radiasi di dieu.

Koordinat UTM

koordinat UTM

Dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan koordinat UTM, ciri sareng kagunaan na.

Modél GFS Éropa

Modél GFS

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan modél GFS sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

garis squall

Turbonade

Terang naon ari bajing sareng naon ciri na. Kami nyaritakeun sadayana ngeunaan fenomena cuaca ekstrim ieu.

lanté termal

Lantai termal

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan lanté termal anu béda anu aya sareng ciri-cirina. Diajar ngeunaan dieu.

laut kroasia

Laut Adriatik

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Adriatik sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Hawa garing

Hawa garing

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim gersang, ciri sareng kaayaan lingkungan na.

élmuwan

Élmuwan kawéntar

Dina tulisan ieu kami ngadamel daptar élmuwan terkenal ti sapanjang sejarah. Diajar ngeunaan kontribusi sareng prestasi aranjeunna.

Laut Cantabrian

Laut Cantabrian

Kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Cantabrian, ciri sareng kaanekaragaman hayati na. Diajar ngeunaan dieu.

moméntum sudut

Moméntum sudut

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan momentum sudut sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Alan Turing

Alan Turing

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan biografi Alan Turing sareng garapan élmu.

nyanghareup homo ergaster

Homo ergaster

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Homo ergaster sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan manusa kuno ieu.

enigma terukir di bumi

Garis Nazca

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, asal sareng pentingna garis Nazca. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Panaliti Margarita Salas

Margaret Salas

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sakabéh biografi Margarita Salas sareng garapannana. Diajar langkung seueur ngeunaan élmuwan ieu.

Siklus Krebs

Siklus Krebs

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan siklus krebs sareng pentingna pikeun awak. Diajar ngeunaan dieu.

Laut Baltik

Laut Baltik

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, flora, fauna sareng ékonomi Laut Baltik. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

siklus nitrogén

Siklus nitrogén

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan siklus nitrogén, fase sareng pentingna pikeun ngembangkeun kahirupan.

kapuloan laut alboran

Laut Alboran

Kami ngawartosan anjeun sadayana alesan naha Laut Alboran terkenal sareng penting. Diajar ngeunaan dieu.

térmodinamik

Térmodinamik

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan termodinamika sareng pedaran prinsip na. Diajar langkung seueur ngeunaan fisika di dieu.

jinis hujan sareng ciri-cirina

Jinis hujan

Kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan sababaraha jinis hujan sareng kumaha asalna. Diajar ngeunaan dieu.

lalaki neanderthal

Neanderthal

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Neanderthal sareng ciri-cirina. Terang sadayana tentang karuhun manusa ayeuna.

karusuhan jagat raya

Éntri

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éntropi sareng sipat naon anu dipibanda. Diajar ngeunaan dieu.

watesan

Siklus Carnot

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan siklus Carnot sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

kapuloan sagara india

Samudra Hindia

Kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Samudra Hindia sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

lebak pyrenees

Iklim Pyrenees

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim Pyrenees sareng ciri utama na.

réaksi kimia

Enthalpy

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadayana anu aya hubunganana sareng entalpi formasi sareng réaksi. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

laut Pasifik

Samudra Pasifik

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Samudera Pasipik sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur di dieu.

Walungan Rin

Walungan Rin

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Walungan Rhine anu kawéntar. Diajar langkung seueur ngeunaan walungan Éropa ieu di dieu.

iklim gurun

Iklim gurun

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iklim padang pasir sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

ciri sagara

Sagara dunya

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan sagara anu béda-béda di dunya sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur di dieu.

bagian alami Walungan Segura

Walungan Segura

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, iklim, flora sareng fauna walungan Segura, salah sahiji anu paling lambang di Spanyol.

pentingna panas khusus cai

Panas cai khusus

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan panas khusus cai sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

surup

Panonpoé Tilelep

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun yén matahari terbenam anu pangsaéna di dunya sareng kumaha cara nikmati.

pelengkap homo

Homo sateuacana

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun ciri, asal sareng evolusi sangkaan Homo. Diajar sadayana ngeunaan dieu.

ciri antropokus

Antropropentrisme

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan doktrin anthropocentrism sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

cai beureum

Rio Tinto

Kami nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan walungan Tinto sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan walungan unik ieu di planét.

homo habilis

Homo habilis

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Homo habilis sareng ciri-cirina. Diajar ngeunaan peran épolusi anu aya dina sajarah.

ragrag

Ragrag

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ciri utama usum gugur. Diajar langkung seueur ngeunaan musim ieu taun.

sol

Jinis radiasi panonpoé

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sababaraha jinis radiasi surya sareng kumaha mangaruhan kahirupan di planét.

Mariana Lombang

Mariana Lombang

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri sareng rahasia Rahasia Mariana. Pendakan di dieu sato anu hirup di jurang.

Jakarta tilelep

Jakarta tilelep

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun alesan kunaon Jakarta tilelep. Diajar langkung seueur ngeunaan akibatna.

bendungan luhur

Bendungan Aswan

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun naon ciri sareng asal Bendungan Aswan. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Baris Karman

Jalur Kármán

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci naon garis Kármán sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan watesan suasana.

hidroksil

Hidroksil

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana ngeunaan gugus hidroksil. Diajar langkung seueur ngeunaan molekul ieu anu dipikaterang dina kimia organik.

Henry Cavendish

Cavendish

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun biografi sareng ékspérimén Henry Cavendish. Diajar langkung seueur ngeunaan élmuwan ieu sareng garapanana.

flora kuno sareng fauna

Fauna Kambrian

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fauna Kambrian sareng épolusi na. Diajar langkung seueur ngeunaan éta.

laut tetis

Laut Thetis

Diajar ngeunaan sadaya ciri sareng evolusi Laut Tethys di dieu. Kami ngawartosan anjeun sadayana Rahasia laut kuno ieu.

sunrises éndah

Panonpoé Tilelep

Dina tulisan ieu kami ngadamel daptar sunrises anu pangsaéna sareng dimana anjeun tiasa ningali éta. Diajar langkung seueur ngeunaan sihir bentang ieu.

Cape of Good Hope pemandangan

Cape of Hope Hope

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah tingali di Cape Good Hope. Diajar langkung seueur ngeunaan tempat anu saé ieu.

Oersted

Percobaan Oersted

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana ngeunaan ékspérimén Oersted sareng aplikasi na dina dunya sains.

Waduk Madrid

Rawa Madrid

Kami nunjukkeun yén waduk utama Madrid sareng mana anu dijaga dina katalog. Diajar sadayana ngeunaan dieu.

Laut bering

Laut bering

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan formasi sareng karakteristik Laut Bering. Diajar langkung seueur ngeunaan laut ieu.

radius bumi

Bumi radius

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha radius Bumi pikeun diukur pikeun kahiji kalina.

Anu mendakan DNA

Rosalind franklin

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sakabéh biografi Rosalind Franklin sareng kontribusina pikeun dunya sains.

mikroskop

Bagéan mikroskop

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun naon bagian utama mikroskop sareng kumaha jalanna. Diajar ngeunaan dieu.

gangguan

Difaksi cahaya

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan operasi diffraction of light. Diajar langkung seueur ngeunaan fenomena ieu.

sato kuno

Fauna Ordovisi

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri sareng pentingna fauna Ordovician. Anjeunna terang sadayana kahirupan anu aya jutaan taun ka pengker.

troposfer

Troposfer

Dina tulisan ieu kami ngawartosan anjeun sacara rinci sagala rupa anu aya hubunganana sareng troposfir salaku lapisan suasanana. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

bagian tina glasier terminal

Bagéan tina glasier

Kami ngawartosan anjeun sadaya bagian tina glasier sareng katerangannana. Diajar langkung seueur ngeunaan pembentukan glaciers sareng épolusi na.

parit laut

Parit lautan

Kami ngawartosan anjeun sadayana rahasia sareng formasi parit lautan. Diajar langkung seueur ngeunaan ranjang laut ieu anu ngagaduhan misteri.

leuweung konifer

Conifers

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri, habitat sareng spésiés utama tina kelompok konifer. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Sasatoan Amazon

Fauna Amazon

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fauna Amazon sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan naon pangaruhna ka sato.

Modél prediksi

Modél meteorologi

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan modél cuaca sareng kumaha jalanna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Paleogén fauna

Paleogén fauna

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun kumaha fauna Paleogene mekar sapanjang jaman. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Ombak Nazaré

Diajar sacara rinci kumaha gelombang Nazaré kabentuk sareng naon ciri na. Kami ngawartosan anjeun sadayana sacara rinci di dieu.

Laut Cortez

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, formasi sareng kaanekaragaman hayati Laut Cortez. Terang sadayana ngeunaan laut surga ieu.

Pangaruh Tyndall

Pangaruh Tyndall

Kami ngajelaskeun sacara rinci naon pangaruh Tyndall sareng naon aplikasina dina bidang fisika sareng kimia.

Kolbu volumetrik

Kolbu volumetrik

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun anjeun sacara rinci naon-naon anu aya hubunganana sareng kalapa volumetrik sareng ciri-cirina. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Aliran samudera di sakumna dunya

Aliran sagara

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan arus laut sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan dinamika perairan.

Waduk Spanyol

Waduk Spanyol

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri waduk di Spanyol sareng kumaha kaayaan usum garing. Diajar langkung seueur di dieu.

Fauna Silurian

Kami ngajarkeun anjeun sadayana ciri, épolusi sareng adaptasi spésiés fauna Silurian. Diajar langkung seueur ngeunaan jaman géologis ieu.

Glaciations

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan glasiasi sareng kunaon éta kajadian numutkeun élmu. Diajar sadayana ngeunaan dieu.

salju héjo di Antartika

Salju héjo

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun naon salju héjo sareng naon akibat tina perubahan iklim. Diajar langkung seueur ngeunaan fenomena ieu.

Odométer

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri tina odometer sareng kanggo naon éta. Diajar langkung seueur ngeunaan jenis alat ukur ieu.

Mangsa karbonat

Fauna karbonifer

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri, adaptasi sareng jinis sato anu ngawangun sato Carboniferous. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Faktor iklim

Kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan faktor iklim. Diajar naon variabel anu ngawangun iklim.

Sundial

Sundial

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri sareng riwayat sundial. Diajar kumaha ngadamelna sareng kumaha jalanna.

Hipparchus of Nicaea

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun biografi Hipparchus of Nicea anu kawéntar sareng kontribusina utamina pikeun dunya sains.

Fauna Permian

Fauna Permian

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri sareng evolusi fauna Permian. Diajar kumaha sato dikembangkeun dina jaman ieu.

Albert Einstein

Albert Einstein

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana biografi sareng prestasi Albert Einstein. Diajar langkung seueur ngeunaan téori rélativitas anu révolusi fisika.

Tachyons

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun naon anu aya laknons sareng naon aplikasina dina bidang fisika sareng astronomi. Diajar langkung seueur di dieu.

Ötzi lalaki és

Ötzi, lalaki és

Dina tulisan ieu kami ngalaksanakeun analisis dina panyilidikan Ötzi iceman pikeun mendakan sadaya ciri na. Entong sono!

Peradaban Yunani

Laut Tengah

Dina tulisan ieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun ngeunaan Laut Tengah. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Mangsa paléogén

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri, géologi, iklim, flora sareng fauna di jaman Paleogén, jaman anu ngamimitian jaman Mesozoic.

Pangaruh kukupu

Kukupu Pangaruh

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun naon pangaruh kukupu, kumaha asal sareng ciri na. Diajar langkung seueur ngeunaan pangaruh anu dipikaterang ieu.

Liburan libur taun énggal

Taun anyar Imlek

Kami ngawartosan anjeun sadayana rahasia sareng panasaran di taun anyar lunar. Diajar langkung seueur ngeunaan Taun Anyar Cina sareng ciri-cirina.

pentingna kartografi sajarah

Kartografi sajarah

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun naon ciri-ciri kartografi sajarah sareng pentingna na pikeun ngembangkeun géografi.

Benjamin Franklin

Benjamin Franklin

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun anjeun sadayana biografi Benjamin Franklin, garapanana sareng cita-citana. Diajar sadayana ngeunaan salah sahiji jalma anu paling dikenal.

Fauna Neogén

Fauna Neogén

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri sareng evolusi fauna Neogene. Diajar langkung seueur ngeunaan jaman ieu sareng kamekaran kahirupan.

Permafrost

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan permafrost sareng bahaya cair. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Laut Aral

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Aral sareng naon anu kajantenan janten garing. Diajar langkung seueur ngeunaan éta.

Tihang Hercules

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun ngeunaan asal usul sareng mitologi kolom Hercules. Diajar langkung seueur ngeunaan sajarah Hercules.

Zona waktos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun naon zona waktos anu béda di Bumi sareng kumaha cara ngitungna. Diajar langkung seueur ngeunaan parobihan waktos di dieu.

Fauna quaternary

Fauna quaternary

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fauna di Quaternary. Diajar langkung seueur ngeunaan kamekaran manusa.

laut maot

Kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Laut Mati sareng ciri-cirina. Terang jero-jerona sagala kapanasaran laut ieu.

taphonomi

Taphonomi

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun naon éta taphonomy sareng pentingna éta dina diajar fosil. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Pangaruh Coanda

Pangaruh Coanda

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun naon pangaruh Coanda sareng pentingna dina dunya motor sareng penerbangan.

Peta Koordinat

Kami nunjukkeun naon peta koordinat, elemen naon sareng kumaha éta diinterpretasi. Diajar langkung seueur ngeunaan géografi dasar di dieu.

Paleosen fauna

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun sadaya ciri, pamekaran sareng épolusi sato Paleosen. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Formasi Laut Kaspia

Laut Kaspia

Kami ngawartosan anjeun sadaya ciri, formasi, pentingna, keanekaragaman hayati sareng ancaman Laut Kaspia. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Plankton

Plankton

Kami ngawartosan anjeun naon ari plankton, naon waé diwangun, ciri sareng pentingna. Diajar langkung seueur ngeunaan ranté tuangeun.

pasir gancang

pasir gancang

Kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan pasir gancang sareng kumaha kaluarna. Diajar langkung seueur ngeunaan fenomena sering ieu dina pilem.

Ngalenyepan tihang

Ngalenyepan tihang

Kami ngawartosan anjeun sadayana sabab sareng akibat tina cair dina kutub. Diajar naon sabab utama fenomena ieu.

Fauna Eosen

Fauna Eosen

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun sadaya ciri, diversifikasi sareng evolusi fauna Eosen. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Leuweung geledegan

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, unsur sareng biologi leuweung geledegan. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Leuweung evergreen

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala ciri leuweung evergreen. Diajar langkung seueur ngeunaan jinis tangkal ieu sareng adaptasi na.

Balon usik

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadaya ciri, operasi sareng pangwangunan balon usik. Kenalkeun instrumen panilitian ieu sacara tuntas.

Mamalia fauna oligosen

Fauna oligosen

Kami bakal nyaritakeun anjeun sacara rinci ngeunaan fauna Oligosen. Pilarian terang di dieu mana spésiés anu dikembangkeun sareng mekar dina waktos ayeuna.

Liang dina lapisan ozon

Liang dina lapisan ozon

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan liang dina lapisan ozon sareng pangaruhna ka manusa sareng kahirupan.

Klorofluorokarbon

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sacara rinci naon ari klorofluorokarbon sareng sadaya ciri sareng panggunaan anu dipibanda. Diajar langkung seueur di dieu.

Skala ngabengkak Douglas

Skala Douglas

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun sadaya ciri skala Douglas sareng pentingna pikeun terang kaayaan ombak.

Miocene fauna

Kami ngajelaskeun sacara rinci ciri, épolusi sareng spésiés fauna Miocene. Diajar langkung seueur ngeunaan Bumi di dieu.

Aparat héliograf

Heliograph

Kami ngajelaskeun sacara rinci ngeunaan naon hélikografi, kumaha jalanna sareng naon éta pikeun. Diajar langkung seueur ngeunaan alat ieu di dieu.

Irradiance

Irradiance

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan teu katémbong sareng pentingna netepkeun jinis iklim di hiji daérah.

Pangwangunan fauna Pliocene

Pliocene fauna

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fauna Pliocene. Diajar langkung seueur ngeunaan kaanekaragaman sato ieu.

Abyssal polos

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan jurang abyssal sareng ciri utami. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

Pleistocene fauna

Pleistocene fauna

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan évolusi sareng karakteristik fauna Pleistosen. Diajar langkung seueur di dieu.

Luncuran permukaan

Naon kabur

Kami ngajelaskeun naon anu kabur sareng kumaha asalna. Diajar ngeunaan komponén ieu siklus hidrologis sareng pentingna.

Sagara Arktik

Sagara Arktik

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Samudra Arktik sareng ciri-cirina. Diajar kumaha kaayaan sagara ayeuna.

Hillier Lake

Hillier Lake

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sadaya ciri sareng rahasia Rahasia Hillier. Diajar kunaon situ anu kasohor ieu nyaéta pink.

Fauna Holocene

Fauna Holocene

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan fauna Holocene. Diajar langkung seueur ngeunaan spésiés anu parantos dipareuman ku manusa.

Seuneu ngagulkeun seuneu

Puting beliung seuneu

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun naon asalna puting beliung seuneu sareng naon sababna karusakan. Diajar ngeunaan kajadian ekstrim ieu di dieu.

Modél atom Rutherford

Modél atom Rutherford

Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan modél atom Rutherford. Diajar langkung seueur ngeunaan évolusi élmu.