Pentingna kalembaban dina meteorologi

kalembaban leuweung isuk-isuk

Kalembaban mangrupikeun variabel meteorologis penting sabab uap cai sok aya dina hawa urang. Paduli suhu hawa anu urang nghirup, ampir-ampiran sok aya sababaraha uap cai. Kami biasa ningali kalembaban khususna dina usum salju anu paling tiis.

Cai mangrupikeun komponén utama atmosfir sareng tiasa dipendakan dina sadaya tilu kaayaan (gas, cair, sareng padet). Dina tulisan ieu kuring badé ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kalembaban salaku variabel meteorologi sareng kanggo naon. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta?

Naon kalembaban? Jinis asor

akumulasi Uap dina pepelakan

Asor nyaéta jumlah uap cai dina hawa. Jumlah ieu henteu angger, tapi bakal gumantung kana sababaraha faktor, sapertos upami hujan nembé, upami urang caket laut, upami aya pepelakan, jst. Éta ogé gumantung kana suhu hawa. Nyaéta, nalika hawa ngirangan suharna éta sanggup nahan kirang uap cai sareng éta sababna halimun némbongan nalika urang ngambekan, atanapi embun-embun nalika wengi. Hawa janten jenuh ku uap cai sareng teu sanggup nahan sakumaha seueur, janten cai janten cair deui.

Panasaran terang kumaha hawa gurun sanggup nahan kalembaban langkung seueur tibatan hawa kutub, sabab hawa panas henteu gancang jenuh ku uap cai sareng sanggup ngandung langkung seueur, tanpa janten cai cair.

Aya sababaraha cara pikeun nuduhkeun eusi uap dina atmosfir:

  • Kalembaban mutlak: massa uap cai, dina gram, aya dina 1m3 hawa garing.
  • Kalembaban khusus: massa uap cai, dina gram, aya dina 1 kg hawa.
  • Rzona campuran: massa uap cai, dina gram, dina 1 kg hawa garing.

Nanging, ukuran asor anu paling seueur dianggo disebat RH, anu dinyatakeun salaku perséntase (%). Éta diala salaku hasil tina ngabagi antara eusi uap tina massa hawa sareng kapasitas panyimpenan maksimalna sareng ngalikeunana ku 100. Éta anu parantos kuring mairan sateuacanna, langkung seueur suhu anu ngagaduhan massa hawa, langkung seueur suhu anu tiasa dicekel langkung seueur uap cai, janten kalembaban relatif na tiasa langkung luhur.

Iraha massa hawa jenuh?

nalika massa hawa janten jenuh ku uap cai, halimun kaluar

Kapasitas maksimum pikeun nahan uap cai disebut tekanan uap jenuh. Nilai ieu nunjukkeun jumlah maksimum uap cai anu tiasa dikandung ku massa hawa sateuacan dirobih janten cai cair.

Hatur nuhun kana kalembaban relatif, urang tiasa gaduh ideu ngeunaan kumaha caketna massa hawa pikeun ngahontal jenuhna, ku sabab kitu, dinten-dinten anu urang nguping yén kalembaban relatif 100% nyarioskeun yén massa hawa henteu deui tiasa nyimpen langkung uap cai sareng ti ditu, aya deui cai tambahan kana massa hawa bakal ngabentuk titik-titik cai (katelah embun) atanapi kristal és, gumantung kana kaayaan lingkungan. Biasana ieu kajantenan nalika hawa hawa rada handap sareng éta sababna henteu tiasa nahan langkung uap cai. Nalika suhu hawa naék, éta tiasa nahan langkung uap cai tanpa jenuh sareng éta sababna henteu ngawangun titik-titik cai.

Salaku conto, di tempat-tempat basisir, dina usum panas aya kalembaban anu luhur sareng panas "caket" kusabab tetes ombak dina dinten-dinten kaanginan tetep dina hawa. Nanging, kusabab suhu na tinggi, henteu tiasa ngawangun tetes cai atanapi janten jenuh, kumargi hawa tiasa nyimpen seueur uap cai. Éta sababna embun henteu kabentuk nalika usum panas.

Kumaha urang tiasa ngadamel massa hawa jenuh?

asor langkung luhur dina massa hawa kalayan suhu anu handap

Pikeun ngartos ieu ku cara anu leres, urang kedah mikirkeun nalika ngaluarkeun uap cai tina sungut urang nalika usum salju. Hawa anu urang ngaluarkeun napas nalika urang ngambekan ngagaduhan suhu sareng uap cai anu tangtu. Nanging, nalika bijil tina sungut urang sareng kontak sareng hawa tiis di luar, suhunya turun pisan. Kusabab tiis na, massa hawa kaleungitan kapasitas pikeun ngandung uap, gampang ngahontal jenuh. Maka uap cai ngahiap sareng ngawangun halimun.

Deui, kuring nyorot yén ieu mékanisme anu sami ku embun-embunan anu ngahasilkeun kendaraan urang kabentuk dina usum salju tiis. Ku alatan éta, suhu anu jisim hawa kudu didinginkan pikeun ngahasilkeun kondensasi, tanpa ngabeda-beda eusi uapna, disebut suhu embun atanapi titik embun.

Naha jandéla mobil kabut sareng kumaha cara miceunana?

uap cai méga jandéla mobil

Pikeun méréskeun masalah ieu anu tiasa kajantenan dina usum salju, khususna wengi sareng nalika hujan, urang kedah mikir ngeunaan jenuh hawa. Nalika urang lebet kana mobil sareng sumping ti jalan, eusi uap cai tina kendaraan mimiti naék nalika urang ngambekan sareng, kusabab suhu na handap, na jenuh gancang pisan (kalembaban relatif na ngahontal 100%). Nalika hawa di jero mobil janten jenuh, éta bakal nyababkeun jandéla kabut kusabab hawa teu tiasa nahan deui uap cai, sareng kami tetep ngambekan sareng ngahuapan langkung seueur uap cai. Éta sababna hawa janten jenuh sareng sadaya surplus dirobih janten cai cair.

Ieu kajantenan sabab tetep suhu hawa tetep tetep, tapi kami parantos nambihan seueur uap cai. Kumaha urang tiasa ngarengsekeun ieu sareng henteu ngabalukarkeun kacilakaan kusabab pisibilitas handap gelas berkabut? Urang kedah nganggo manaskeun. Ngagunakeun pemanasan sareng ngarahkeun kana kristal, Kami bakal ningkatkeun suhu hawa, ngamungkinkeun pikeun nyimpen langkung seueur uap cai tanpa jenuh. Ku cara kieu, jandéla halimun bakal ngaleungit sareng urang tiasa ngajalankeun ogé, tanpa aya résiko tambahan.

Kumaha anjeun ngukur kalembaban sareng penguapan?

psychrometer pikeun ngukur kalembaban

Asor biasana diukur ku instrumén anu disebut psikrométer. Ieu diwangun ku dua térmométer anu sami, salah sahijina, disebut "thermometer garing", ngan saukur dianggo pikeun kéngingkeun hawa tina hawa. Anu sanésna, disebat "térmométer baseuh", ngagaduhan waduk ditutupan ku wéb anu dibasmi ku cara siki anu nempatkeun éta dina kontak sareng waduk cai. Operasiana saderhana pisan: cai anu nyerep wéb nguap sareng kanggo ieu peryogi panas tina hawa anu ngurilingan na, anu suhuna mimiti turun. Gumantung kana suhu sareng eusi uap awal massa hawa, jumlah cai anu ngejat bakal langkung ageung atanapi kirang sareng kana tingkat anu sami bakal aya turunna anu langkung ageung atanapi kirang dina suhu térmométer baseuh. Dumasar kana dua nilai ieu, kalembaban relatif diitung ngagunakeun rumus matematika anu aya hubunganana. Pikeun genah anu langkung ageung, térmométer disayogikeun ku dua tabel éntri anu langsung masihan nilai kalembaban relatif tina suhu dua thermometers, tanpa kedah ngalakukeun itungan.

Aya alat anu sanés, langkung akurat tibatan anu tiheula, disebat aspyropsychrometer, dimana motor alit mastikeun yén thermometers teras diteruskeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, nalika ngeunaan meteorologi sareng élmu iklim, kalembaban penting pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Alberto cenahna

    Tulisan anu hadé pisan anu ngajelaskeun, kuring ngahaturkeun nuhun kana padamelan anu anjeun laksanakeun, salam ..

  2.   Raul Santillan cenahna

    Tulisan anu saé Portugis Jerman, naha anjeun terang kumaha Uap anu aya dina produk anu didamel tina karton atanapi kertas tiasa nyerep?

    Atanapi upami henteu tiasa dicabut, ngirangan asor%!

    Wasalam
    Raul Santillan