Jalur Kármán

Baris Karman

Salah sahiji patarosan anu kantos ditaros ku ilmuwan sareng jalma biasa nyaéta naha aya gunting wates antara atmosfir sareng luar angkasa. Dipikaterang yén suasanana beuki ipis sareng ipis nalika ngahontal jangkungna jauh tina permukaan bumi dugi ka ngaleungit. Nanging, aya watesan atmosfir anu penting pikeun tujuan aeronautika. Watesan atmosfir ieu dikenal salaku Jalur Kármán.

Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan garis Kármán sareng pentingna.

Ciri utama

garis sareng pesawat karman

Perlu dipikaterang yén suasanana henteu tungtungna liren dina luhurna anu pasti sareng pasti. Kapanggih yén suasanana beuki ipis sareng ipis nalika luhurna ningkat. Pikeun sababaraha élmuwan, atmosfir Bumi tungtungna di daérah dimana lapisan terluar bumi ngalegaan. Nyaéta, lapisan luar atmosfir ieu Aranjeunna dipikaterang ku nami termosfera sareng eksosfir. Upami konsep ieu leres, atmosfir bumi bakal ngahontal sakitar 10.000 kilométer saluhureun permukaan laut.

Kapadetan hawa turun nalika urang ningkatkeun jangkungna. Kusabab kitu, dina sikep ieu kapadetan hawa rendah pisan sahingga luar angkasa tiasa dianggap. Definisi sanés anu langkung nuntut pikeun wates suasana ngémutan yén éta réngsé dimana kapadetan suasana janten panghandapna. Hal ieu dipikaterang kusabab kagancangan yén pesawat tiasa nampi pikeun ngahontal angkat aerodinamika ngalangkungan jangjang sareng baling-baling kedah saimbang sareng kecepatan orbit pikeun jangkungna anu sami. Kalayan itungan ieu jangkungna tiasa dipikaterang ku cara ieu pikeun jangjang sareng aranjeunna henteu valid deui pikeun ngajaga kapal. Kukituna, Ieu dimana atmosfir bakal mungkas sareng luar angkasa bakal dimimitian.

Nyanghareupan kaprihatinan ieu, garis Kármán parantos mecenghul terang naon wates antara suasana sareng luar angkasa.

Jalur Kármán

tungtung suasana

Garis Kármán diadegkeun salaku definisi sawenang-wenang dumasar kana tinimbangan aeronautika. Nyaéta, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun wates anu aya di antara atmosfir sareng luar angkasa pikeun tujuan penerbangan sareng astronautika. Sanaos sacara alami alamiah Teu aya wates sapertos kitu tapi ngaleungit nalika anjeun maju dina jangkungna, aya sababaraha kapentingan penerbangan sareng astronautika kanggo netepkeun garis Kármán.

Definisi garis Kármán parantos ditampi ku Féderasi Udara Internasional. Féderasi ieu tanggung jawab netepkeun sadayana standar internasional sareng mikawanoh aranjeunna rékaman dina aeronautika sareng astronautika. Ketinggian garis Kármán nyaéta tina urutan 100 kilométer, tapi 122 kilométer biasa dianggo pikeun rujukan. Rujukan tina garis reentry pesawat ruang angkasa.

Jalur Kármán sareng lapisan suasanana

wates suasana

Dina raraga nempatkeun kontéks pentingna garis Kármán di ditu, terang posisi na ngeunaan sésa-sésa lapisan suasanana. Kami parantos ngartikeun yén jangkungna na diperkirakeun langkung atanapi kirang masih 100 kilométer dpl. Ketinggian ieu ditumpukeun ku Theodore von Kármán, ku sabab kitu namina. Éta didirikeun ku ngitung jangkungna dimana kapadetan atmosfir janten handap pisan nyaéta laju pesawat pikeun ngahontal angkat aeronautika nganggo jangjang sareng baling-baling kedah saimbang sareng kecepatan orbit anu jangkungna sami ieu.

Ieu ngandung harti yén nalika ngahontal jangkungna ieu garis Kármán didirikeun, jangjang moal deui valid pikeun ngajaga kapal kusabab kapadetan hawa leutik pisan. Kapal terbang ngan dipikaterang ngajaga diri upami teras-terasan gerak dina hawa. Ieu berkat ieu jangjang ngahasilkeun angkat nunjukkeun kagancangan gerak dina hawa. Upami pesawat cicing dina hawa, éta teu tiasa nahan kumargi kerapatan henteu cekap.

Hawa anu ipis, langkung gancang pesawat kedah angkat supados ngahasilkeun angkat anu cekap supados teu murag. Hal ieu matak pikaresepeun pikeun terang koefisien angkat tina jangjang pesawat pikeun sudut serangan anu ditangtoskeun. Hiji objék ngan ukur cicing dina orbit salami komponén séntrifugal tina akselerasina cekap pikeun tiasa ngimbangan gaya gravitasi. Kami terang yén gravitasi ngadorong kana arah permukaan bumi, janten obyék peryogi langkung gancang ngagugulung horisontal. Upami kagancangan ieu turun, komponén centrifugal ogé bakal ngirangan sareng gravitasi bakal nyababkeun turunna na turun dugi ka murag.

Pangetahuan fisik

Laju anu diperyogikeun pikeun kasatimbangan disebut laju orbital sareng bénten-bénten sareng jangkungna orbit. Pikeun pesawat ruang angkasa di Bumi ngurilingan éta peryogi kacepetan orbital sakitar 27.000 kilométer per jam. Dina kasus kapal terbang anu nyobian ngapung langkung luhur, hawa janten kirang padet sareng ieu maksa pesawat naékkeun langkung gancang pikeun nyiptakeun angkat dina hawa.

Ti dirina dipikaterang yén garis Kármán mangrupikeun konsép anu relatif relatif dina hal luhurna. Kusabab minatna nyaéta aerodinamika maka henteu seueur teuing élmu ilmiah. Hawa ngan saukur janten kirang padet sareng tungtungna ngagaduhan résistansi langkung handap sareng ngahontal luar angkasa.

Garis Kármán dianggo salaku konsép anu aya hubunganana sareng luhurna sareng ngajantenkeun ningkatkeun kagancangan perjalanan sareng dina raraga kéngingkeun angkat aerodinamika atanapi santunan pikeun narik gaya gravitasi. Nalika urang badé latihan, urang ningali yén sadaya pertimbangan ieu bénten-bénten nalika radius orbit ningkat. Urang terang yén radius orbit langkung ageung urang ngagaduhan tarikan gravitasi anu langkung alit. Kami émut yén tarikan gravitasi nyaéta kakuatan anu dilakukeun gravitasi kana hiji obyék arah bumi. Nanging, dipikanyaho ogé yén aya percepatan centrifugal anu langkung luhur pikeun kagancangan linier anu sami.

Ti aranjeunna disimpulkeun yén garis Kármán ngalalaworakeun pangaruh ieu kusabab kagancangan orbital sahingga cekap tiasa ngajaga paripolah naon waé paduli kapadetan atmosfirna.

Kuring miharep yén kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan garis Kármán sareng ciri-cirina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.