Drone dina widang meteorologi

Drones

Drone mangrupikeun pesawat tanpa awak anu didamel sareng diuji di seueur daérah, sapertos luang atanapi panggunaan profesional. Kami nembé mimiti ngadangukeun ngeunaan hawa drone, sareng seueur deui jalma anu mutuskeun mésér hiji.

"Pesawat" ieu tiasa, salian ti ngahibur pisan pikeun hobi, gunana nalika diajar fenomena meteorologi mempermudah sareng ningkatkeun ramalan salju, puting beliung atanapi lini.

Drone

Kagunaan drone cuaca bumi

Cuaca drone pikeun panggunaan pribadi tiasa dianggo boh pikeun moto sareng pidéo nalika cerah. Hanjakalna dina dinten berkabut kusabab alesan kaamanan urang moal tiasa nganggo éta, sabab éta tiasa leungit atanapi nyababkeun sababaraha karusakan.

Syarat anu dilarapkeun di Spanyol

Di nagara ieu teu aya hukum anu ngawartosan urang persis iraha sareng dimana urang tiasa nganggo drone urang. Tapi aranjeunna ngajantenkeun urang nyumponan sarat anu tangtu duanana nalika mésér sareng nalika nganggo. Nyaéta:

  • Geus langkung ti 18 taun
  • Drone kedah ngagaduhan labél idéntifikasi
  • Jarak maksimal anjeun tiasa ngapung nyaéta 500 méter (sanaos disarankeun anjeun henteu ngaleuwihan 120 méter supados aranjeunna henteu tabrakan sareng kapal terbang)
  • Pikeun anu beuratna antara 2 sareng 25kg, jarakna bakal dituduhkeun

Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén, supados henteu ngagaduhan masalah, perlu éta hayu urang hindarkeun nganggo éta di daérah padumukan, bandara, pusat perbelanjaan, sareng umum di tempat-tempat éta panginten aya konsentrasi ageung jalma, atanapi dimana drone urang tiasa musna.

Pesawat leutik ieu tiasa ngajantenkeun urang gaduh momen anu hébat sareng ngararasakeun cuaca ku cara khusus upami dianggo leres. Tapi aya kénéh anu sanés anu kuring badé ngawartosan anjeun ...

Proyék jangjang

Proyék jangjang

Proyék Wing - Sydney Isuk Herald

Alat-alat ieu tiasa penting pisan pikeun nyalametkeun nyawa. Google sorangan nampilkeun drone khusus na anu bakal tanggung jawab, dina waktos anu caket sareng upami sadaya tés suksés, tina ngadistribusikaeun bahan sareng pangobatan anu diperyogikeun pikeun jalma-jalma anu tetep papisah saatos musibah alam. Éta katelah Proyék jangjang, anu dina prinsipna bakal ditakdirkeun janten ambulan udara, nyandak defibrillator mendesak ka korban anu ngalaman serangan jantung. Tapi saatos tés pangénggalna di Australia, para ahli ningali kumaha dron gampang diakses di daerah terpencil di buana.

Éta héran, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.