Chemtrails, anjeun ngamanipulasi cuaca?

pagawe

Dina dunya anu beuki rame, bénten-bénten opini, ideu, sareng tiori anu luar biasa anu diciptakeun janten kadang hésé pisan pikeun nyatana nyata tina imajinasi. Kuring sorangan kedah ngaku yén dina sababaraha kasempetan kuring ragu kana élmu, tapi salawasna, nalika kuring réngsé milari inpormasi anu leres, nyaéta, saatos maca studi anu dilakukeun ku para ahli, tungtungna kuring tungtungna percanten deui kana éta.

Sareng éta pisan anu urang kadang henteu lakukeun: milari inpormasi sareng kontraskeunana. Kiwari Internét parantos ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang, tapi ogé rumit dina cara anu tangtu. Éta parantos ngamungkinkeun kami percanten kana téori anu panasaran, sareng salah sahijina nyaéta chemtrails. Naha aranjeunna ngarobih iklim pikeun ngirangan penduduk dunya? Henteu pisan. Sareng kuring bade ngajelaskeun naha.

Asalna tiori Chemtrails

stelae

Téori Chemtrails atanapi téori konspirasi tina chemtrails disangka ditingalkeun ku kapal terbang didamel ku Richard Finke di 1997, anu mangrupikeun anu pangpayunna nyatakeun ayana stelae anu bakal ngeureunkeun kamanusaan. Istilah éta, Nanging, henteu janten terkenal dua taun ka hareup, sareng éta ti leungeun (langkung ti éta, tina pita sora) tina wartawan William Thomas.

Sanaos sadayana, anu ngabela téori ieu nyarios yén chemtrails dimimitian sababaraha taun ka pengker, anu henteu asup akal saprak, sakumaha bakal urang tingali di handap, salah sahiji tujuan Chemtrails nyaéta ngirangan penduduk dunya, sareng éta jumlah anu beuki. Nyatana, ayeuna urang caket kana ngahontal 7.500 milyar sakumaha anjeun tiasa tingali dina wéb ieu, sareng di 1997 aya 5.850 juta penduduk sakumaha anu dijelaskeun ku koran El pais dina dinten na.

Naon target anu diarepkeun tina Chemtrails?

Ngirangan penduduk

Salah sahiji tujuan utamina nyaéta, sakumaha anu parantos urang parantos nyarioskeun, pangirangan penduduk dunya. Kunaon Kuring henteu weruh, sanaos kuring curiga meureun éta supaya urang tiasa dikontrol langkung saéAnu luar biasa dina hartos anu ketat, ku alesan saderhana yén sacara téknis teu mungkin pikeun sababaraha jalma ngendalikeun jutaan manusa, sanajan aranjeunna kuat beunghar.

Perang biologis atanapi kimia

Ieu aya hubunganana sareng anu sateuacanna. Perang sok diperjuangkeun ku sababaraha alesan, naha janten nagara ngagaduhan suplai minyak anu langkung ageung, atanapi kusabab aranjeunna hoyong kéngingkeun sababaraha jenis kabeungharan. Dina tiap hal, jalma-jalma sok paéh, sareng kaseueuran waktos aranjeunna jalma-jalma polos. Tapi pikeun anu bersaing, jalma ngan éta, jalma, nomer.

Henteu ngan ukur perang biologis atanapi kimia nyandak nyawa rébuan atanapi jutaan jalma, tapi éta ogé bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun pamimpin anu ngalaksanakeunana.

Ngarobih DNA

Sugan supaya penduduk gampang kadali. Babandingan matak ambek, tapi sababaraha urang mikir yén upami sadaya manusa kalakuanana sami, urang bakal siga sato sato: gampang diatur, gampang dimanipulasi.

Panyakit sumebar

Aya seueur panyakit anu ngancam kahirupanSapertos anthrax contona, upami agén anu nyababkeun aranjeunna diseuseup - dina hal ieu, baktéri - kahirupan jalma éta dina bahaya serius maot.

Kadali iklim

Boh pikeun mitigasi pangaruh tina parobihan iklim, atanapi nyababkeun éta.

Naha aya buktina?

teu. Waktos anu contrail tetep dina hawa sakuduna dituju kirang ti cheostellas, tapi kanyataanna waktos éta gumantung kana suhu, tekanan sareng kalembaban. Sadaya stelae tiasa tahan sababaraha jam upami kaayaan pikaresep.

Sareng kumaha upami pola anu tiasa ditingali di langit? Nya, leres yén kadang pola anu panasaran pisan katingali di langit, sapertos garis paralel atanapi intersecting, anu pikeun conspiranoid mangrupikeun buktos anu teu tiasa dibantah yén Chemtrails aya. Tapi éta henteu raoseun. Ayeuna aya rébuan kapal terbang ngalayang janten langit henteu pernah jelas. Bukti ieu gambar ieu:

Gambar - Radarvirtuel.com

Gambar - Radarvirtuel.com

Upami urang tumut kana akun ieu, sareng contrail tiasa tetep di langit salami lami, tiori Chemtrails henteu dipercaya. Salajengna, sababaraha kali contrails urang tingali di langit anu sabenerna awan Cirrus, anu dikembangkeun di tempat luhur (di luhur 5km).

Fénoména sanés anu tiasa ngajantenkeun urang ragu

Jinis pesawat ieu dipaké pikeun ngarobih sahingga ngancurkeun hama serangga.

Jinis pesawat ieu dianggo pikeun fumigasi.

Aya sababaraha fénoména anu urang ngahasilkeun di langit atanapi anu gaduh pangaruh langsung ka dinya anu tiasa ngajantenkeun urang ragu kana Chemtrails, sapertos kieu:

  • Iodida pérak sumebar pikeun ngahasilkeun awan bentuk dileupaskeun.
  • Éta fumigated ti langit pikeun ngeureunkeun bala, siga reungit di Laut Tengah, Contona.
  • Pesen ditulis dina awang-awang salaku kado atanapi ku alesan séjén.
  • Rudal rohangan sareng rokét tiasa ngahasilkeun kontrail.
  • Zat sumebar dina atmosfir luhur pikeun nalungtik éta.

Naha cuaca kantos dimanipulasi?

Sareng pamustunganana, urang sumping kana anu dipikaresep ku urang. Manipulasi cuaca. Nalika anjeun cicing di daérah anu hujan leutik, sareng anjeun ningali hujan kirang sareng kirang, gampang pisan percanten kana téori Chemtrails, sareng ambek nalika ningali langit ayeuna mendung sareng dina 10 menit sadayana awan parantos leungit. Tapi, Dupi anjeun ngamanipulasi cuaca? Naha parantos dilakukeun?

Jawabna nyaéta nuhun, tapi sanés dina jalan anu urang tiasa bayangkeun. Nyatana, anu dihaja sanés ngarugikeun penduduk, tapi pikeun nyegah bencana. Bibit awan mangrupikeun téknik anu parantos dianggo di nagara-nagara dimana usum halodo mangrupikeun masalah anu parah pisan ku nyebarkeun iodida pérak di langit., sapertos Cina, India atanapi Amérika Serikat, tapi dugi ka ayeuna aranjeunna henteu kéngingkeun hasil anu positip pisan.

Dina kasus khusus Cina, dipikaterang éta aranjeunna némbakan rokét nganggo iodida pérak pikeun ngeureunkeun halodo anu mangaruhan Beijing di 2009 dina raraga nyurungkeun salju. Sareng aranjeunna hasil: urang Peking tiasa nampi salju tilu dinten ti saprak 1987.

Tapi enya, aya anu hoyong langkung jauh.

Proyék Haarp

cukuran

Proyék HAARP, atanapi Proyek Panélitian Aurora Laju Frékuénsi Luhur, anu ditarjamahkeun kana basa Spanyol bakal janten Program Panalitian Aurora Aktip Frékuénsi Aktip Tinggi, mangrupikeun proyek anu dilakukeun ku Angkatan Laut Amérika Serikat sareng Angkatan Udara pikeun diajar ionosfir. Ionosfér mangrupikeun lapisan Bumi anu tempatna langkung ti 48km ti planét sareng jangkungna na dugi ka 350km.

Anu dilakukeun élmuwan ti Proyék HAARP nyaéta ngirimkeun sinar radio dina lapisan anu disebut di luhur, anu ngumbara jarak jauh ngaliwatan atmosfir anu langkung handap sareng nembus kana bumi. Ku ngalakukeun éta, aranjeunna tiasa mendakan torowongan bawah tanah atanapi komunikasi sareng kapal selam anu tilelep, diantawis aplikasi sanés.

Tapi aya masalah alit: di sakitar planet Bumi aya listrik "kumalayang" anu disebut aureal electrojet. Nalika énergi disimpen dina éta, ayeuna dirobah sareng frékuénsi handap sareng gelombang frekuensi anu handap pisan dihasilkeun, janten HAARP mangrupikeun proyek anu didamel pikeun ngahanaman ionosfir - anu tiasa janten leres sabab aranjeunna ngagaduhan sarana pikeun ngalakukeunana - sahingga ngamanipulasi iklim global kalayan konsekuensi anu teu tiasa diprediksi.

Proyék SURA

SURA, atanapi Pamasangan Pemanasan Ionospherik dina basa Spanyol, mangrupikeun pusat panilitian ionosfer anu perenahna di kota Vasilsursk, di Rusia. Éta sanggup mancarkeun sakitar 190 MW kakuatan radiasi anu épéktip (PRE) dina gelombang pondok. Ayeuna jasa anu dioperasikeun ku NIRFI Radio Research Institute di Nizhny Novgorod.

Panaliti Rusia Aranjeunna maksad pikeun diajar ionosfér, sareng ogé pangaruh naon anu épéksi épisién frekuensi rendah ka dinya. Maka saruana sareng Rusia pikeun proyék HAARP.

Naha aya alesan pikeun hariwang?

Halodo di Australia

Di Australia halodo mangrupakeun masalah serius.

Sumuhun. Lumayan, tapi sanés kusabab Chemtrails, tapi kusabab pangaruh anu urang alami dina lingkungan. Polusi, deforestasi, miceunan racun di laut sareng walungan, ... sadayana ieu bakal tungtungna aya di urang. Sababaraha mikir yén urang parantos lebet kana jaman géologis énggal, nyaéta antroposen, antukna umat manusa parantos ngarusak kasaimbangan alam planét.

Éta logis lamun cicing di daérah anu hujan leutik, anjeun kedah hariwang yén hujan henteu langkung, tapi sateuacan percanten kana teori konspirasi, langkung saé didatangan situs wéb AEMET pikeun milarian terang naon suhu sareng curah hujan anu kacatet dina sasih anu sami sababaraha taun ka pengker. Éta tiasa langkung lami, tapi éta hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun data sareng jawaban anu dipercaya.

Percanten ka abdi. Aya seueur hal di dunya anu kedah robih, tapi naon anu teu aya teu tiasa dirobih. Dina hubungan ieu, AEMET nyalira nyarios dina na blog Kuring henteu terang naha Spanyol nyobian ngamanipulasi iklim, tapi jalma anu sering nyarios ngeunaan tiori ieu asalna ti daérah nagara anu hujanna parantos handap, sapertos kidul sareng kidul-wétan semenanjung sareng Kapuloan Balearic.

Kuring sorangan cicing di daérah anu pang garing di Mallorca, dimana sakitar 350mm kacatet unggal taun, sareng iklim mangrupikeun masalah anu matak pikahariwangeun kuring, sareng seueur, sabab éta ogé mangrupikeun tempat wisata sareng dina sumber cai usum panas jarang. Tapi di dieu kumargi aya rékaman pasti aya hujan saeutik, sareng diperkirakeun yén nalika planét haneut éta bakal ngirangan kirang di daérah Mediterania sakumaha anu parantos kami carioskeun Artikel ieu. Janten teu aya pilihan tapi pikeun narima éta.

Mudah-mudahan tulisan ieu dipikaresep ku anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dan cenahna

    Nya, anjeun salah, sababaraha dinten ka pengker para ilmuwan dina média BBC nampi yén aya kapal terbang anu ngarobih iklim, aranjeunna malah hariwang kana maksud Cina pikeun ngeraskeun pembibitan awan, jah, pernyataan anjeun henteu diverifikasi, sakali deui nguatkeun yén élmu élmu ditangkep ku élit pikeun ngabohong ka penduduk