Pébruari Sayings

Ngalenyepan

Pébruari, bulan kadua sareng pondok tina sataun. Éta ogé mangrupikeun anu paling narik tina sudut pandang meteorologi, sabab dina cara anu sami tiasa aya langit anu endah sapertos badai anu kuat. Panas sareng tiis. Protagonis ekstrim tina opat minggu anu bakal ngalelepkeun bentang sareng kota anu warna-warni.

Tapi naon anu ceuk kawijaksanaan populér ngeunaan cuaca bulan ieu? Hayu urang terang éta. Hayu urang marios ka cariosan februari anu parantos dilestarikan dugi ka ayeuna.

Janten wengi

Pébruari gaduh reputasi anu goréng pisan; Teu anéh, suhu condong handap di réa penjuru nagara, anu maksa langkung ti saurang urang ngajaga diri nganggo pakean kutub komo jas. Kaayaan hawa dina bulan ieu ngingetkeun urang yén urang masih dina tengah usum salju sareng, naha urang resep langkung atanapi resep kirang, usum semi tetep bakal datang.

Babasan

  • Dina Pébruari, cuaca henteu pasti: Éta leres. Anjeun tiasa ningali langit anu cerah pas anjeun gugah, tapi nalika dinten énjing, biasana mendung.
  • Pébruari dibalikkeun tibatan Januari: Sering disebatkeun yén upami contona dina Januari hujan ageung, dina bulan Pébruari moal hujan ageung.
  • Federico pondok, hiji dinten langkung parah tibatan anu sanés: Naon sababna anjeunna! Naha anjeun tiis atanapi henteu, teu aya dina bulan anjeun kedah ngajaga diri sapertos bulan Pébruari. Anjeun moal terang iraha anjeun tiasa tungtungna tiis, sareng ku parobihan cuaca anu lumangsung bulan ieu ... langkung saé henteu ditanggung.
  • Pébruari waktos goréng sareng waktos anu saé: Piknik tiasa disada sapertos ideu anu saé, tapi anjeun mendakan kapan cuaca ujug-ujug robih.
  • Dina Pébruari tangkal badami parantos ngagaduhan kembang: Dina sasih ieu tangkal badami biasana mekar, bahkan langkung tiheula upami usum tiis, anu, sanaos sigana béda, sanés tanda yén musim semi caket.
  • Pébruari, khianat: usum kembang masih kénéh jauh, sabab cuaca pikeun bulan Pébruari henteu gampang diprediksi. Fros utama masih tiasa kajantenan di seueur penjuru nagara, janten teu aya pilihan tapi pikeun ngecék prediksi langkung ti sakali sadidinten.
  • Kembang Pébruari henteu lebet kana mangkok buah: kunaon Kusabab biasana beku sateuacan serangga nyerbu. Kusabab kitu, patani teu hoyong tangkal na janten kembang bulan ieu, kumargi aranjeunna terang yén dina kaseueuran kasus pepelakan nyéépkeun tanaga pikeun ngahasilkeun kembang kalayan sia-sia.
  • Salju dina bulan Fébruari saé upami éta mimiti: upami salju dina awal bulan, pepelakan henteu bakal ngalaman karusakan sakumaha ageungna dina satengah kadua Pébruari.
  • Cahaya panonpoé Pébruari jarang tahan sadidinten: poé cerah cerah Pébruari tiasa sering diitung dina ramo hiji panangan. Langit jarang herang.
  • Datang hujan Pébruari sanajan kaluar ambek: Hujan diperyogikeun pisan pikeun pepelakan tumuh sareng ngahasilkeun buah, janten upami hujan dina bulan Fébruari, nyaéta nalika aranjeunna mimiti kaluar tina hibernasi, aranjeunna bakal tiasa tumuh sareng mekar tanpa masalah.
  • Febrerillo el mocho sareng duapuluh dalapan dinten anjeun; anjeun kirang gélo upami anjeun gaduh sababaraha dinten: aya seueur jalma anu teu resep nanaon bulan ieu, sakumaha anu dicontokeun dina paribasa.
  • Pébruari mangrupikeun sasih anu nipu: frasa sanés tina hikmah populér anu nunjukkeun urang kumaha pikaresepeun bulan ieu.
  • Pikeun Pébruari, simpen kayu bakar dina kotak log anjeun: Sanaos sagala parobihan anu kajantenan, éta dianggap bulan anu tiis. Sabulan anu kedah dihormat pikeun nyingkahan masalah kaséhatan, utamina upami urang ngagaduhan sistem imun anu lemah.
  • Pébruari, tujuh lapis sareng topi: Éta ogé pantes nganggo topi atanapi cap pikeun nyalindungan diri tina panonpoé.
  • Bulan Pébruari diciptakeun ku tuan tanah: éta anu nuju dibahas.
  • Dina Pébruari, anjing milarian tempat teduh: aya waktos, atanapi malah dinten, nalika panonpoé tiasa kuat. Dina waktos-waktos éta kami bakal ningali sato piaraan urang nangtung handapeun naungan pepelakan jangkung atanapi handapeun méja.
  • Pébruari, ucing dina panas: upami cuacana hampang, ucing tiasa janten panas dina bulan Fébruari. Janten upami anjeun gaduh sareng hoyong nyingkahanana, disarankeun pisan ku anjeun dibuang.
  • Dina Pébruari, biruang kaluar tina biruang na: biruang mangrupikeun sasatoan anu tumpes dina guha, hibernasi. Tapi dina bulan Pébruari aranjeunna hudang sareng badé milari tuangeun.
  • Pébruari, bulan pondok sareng dinten panjang: Mangrupikeun sasih sareng sababaraha dinten anu pangsaeutikna, tapi éta ogé bulan di mana naékna waktos siang mimiti ngaapresiasi.

Kembang Almond

Naha anjeun terang cariosan anu sanés dina bulan Pébruari?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.