Batu anu ngalir nyalira di Lebak pati

Maot Lebak Maut

Batu anu mindahkeun nyalira di Death Valley (California)

Ahli géologi Jim McAllister sareng Allen Agnew mendakan di 1948 a fenomena anéh anu kanyahoan teu acan direngsekeun dina langkung ti satengah abad panilitian. Kami nyarioskeun batu anu ngalir nyalira di Lebak Pupusna Ti California.

Mimitina panginten yén angin tiasa jawab batu di daérah anu ngalir nyalira ngalangkungan daérah keusik anu lega (handapeun danau kuno). Nanging, éta hipotesis éta sacara lengkep dikaluarkeun, kumargi jalur anu nuturkeun batu sering nyebrang sareng tumpang tindih, kaayaan anu moal kajantenan upami angin ngagerakkeunana.

Di daérah ieu, salah sahiji anu paling teu pikaresepeun di Bumi, seueur panilitian anu dilakukeun pikeun nyobaan ngabongkar rusiah batu anu ngalih nyalira, tapi dugi ka ayeuna henteu dipikaterang kunaon fenomena ieu kajantenan ... bahkan henteu acan direkam dina pidéo.

Hipotesis anu paling lega ditampi ku para ilmuwan dugi ka ayeuna nyaéta batu na ngéser ngaliwatan gurun pasir cadar és anu némbongan ti handapeun permukaan périodik, sanaos éta henteu ngajelaskeun naha sababaraha batu ngarobih arah atanapi bahkan mundur, mundur deui léngkahna…. misteri tetep teu direngsekeun.

Inpormasi lengkep - Jet biru atanapi jet biru

Sumber - ABC


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mekar cenahna

    Ieu luar biasa, sigana mah mangrupikeun kaajaiban Gusti, hatur nuhun parantos nempatkeun inpormasi ieu

  2.   miguel chab cenahna

    Bener mangrupakeun misteri.