Pangaruh tina perubahan iklim di Spanyol

pamanasan global

Numutkeun ka para ahli dina hal éta, España éta bakal janten salah sahiji nagara di Éropa anu bakal sangsara paling balukar tina parobihan iklim.

Upami teu dipilampah langsung, masalah kaséhatan anu serius dina populasi, spésiés anu ngabahayakeun alam bakal kabentuk atanapi bakal aya akibat anu négatip pisan dina séktor ékonomi nagara.

Parobihan dina fauna sareng flora nagara

Salah sahiji akibat utama parobihan iklim nyaéta robahan anu dialami sadayana flora sareng fauna nagara anu cilaka. Salami sababaraha taun, spésiés sato sapertos Anu grizzly nuju jalan punah bari tangkal gabus Mangrupikeun salah sahiji spésiés anu ngalaman akibat tina pemanasan global sareng dipiharep spésiés ieu bakal tungtungna punah pikeun pertengahan abad XNUMX, nyababkeun konsékuansi ékonomi anu serius di Spanyol.

Seuneu

Sanaos perséntase tinggi kahuruan disababkeun di sapanjang daérah Spanyol anu diprovokasi kusabab pembakaran kadang-kadang, kanaékan suhu luhur sareng kurangna curah hujan bahaya bakal nguntungkeun nambahan seuneu di Spanyol. Numutkeun data pangénggalna, kahuruan téh beuki serius sareng aranjeunna langkung rumit nalika nyebatkeun aranjeunna.

California

Masalah kaséhatan

Jalma anu gaduh sababaraha sumber kauangan bakal sangsara akibat tina kontinyu ombak panas sareng tiis yén sakumna nagara bakal sangsara. Ka ieu kedah ditambihan panyebaran sagala rupa panyakit disababkeun ku spésiés sapertos reungit. Kasakit sapertos malaria janten umum di seueur daérah Afrika bakal sumping ka nagara urang.

Ieu mangrupikeun sababaraha hal akibat anu langkung serius parobihan iklim sareng anu bakal mangaruhan sakumna wilayah Spanyol dina sababaraha taun. Éta sababna penting pisan nyandak tindakan geuwat, pikeun ngabantosan ngeureunkeun éta épék mungkin tina parobihan iklim anu pikasieuneun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.