bagian

Halaman wéb pikeun anu resep ka meteorologi sareng fenomena fisik. Urang nyarioskeun méga, cuaca, naha béda fenomena meteorologis aya, alat pikeun ngukurna, para élmuwan anu ngawangun élmu ieu.

Tapi urang ogé nyarioskeun Bumi, formasi na, ngeunaan gunung seuneuan, batu, sareng géologi sareng ngeunaan bintang, planét, sareng astronomi.

Pikaresepeun pisan

bool (leres)