Aplikasi cuaca

aplikasi cuaca

Sateuacan urang ngan ukur gaduh waktos sésana dina warta pikeun terang cuaca di daérah urang. Kiwari, berkat kamajuan téknologi sareng komunikasi, aya béntenna aplikasi cuaca anu tiasa ngamungkinkeun urang terang meteorologi tina telepon sélulér urang. Kusabab aya aplikasi cuaca anu béda, anjeun kedah terang mana anu kedah dipilih gumantung kana panggunaan anu bakal kami pasihkeun sareng pentingna ketepatan anu kami hoyong terang kaayaan meteorologis.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun mana anu aplikasi cuaca anu pangsaéna sareng naon anu aplikasi kedah saé.

Naon anu diperyogikeun aplikasi cuaca

aplikasi luvia

Sateuacan urang tiasa nyarios yén hiji aplikasi cuaca langkung saé tibatan anu sanés, urang kedah ningali ciri anu diperyogikeun dina waktos éta. Aya kamungkinan anu teu aya watesna tapi hal utama anu dipilari dina aplikasi nyaéta éta gampang dianggo sareng henteu ngagaduhan iklan anu invasif teuing. Nalika urang masang jinis aplikasi ieu dina telepon sélulér urang urang milari gampang terang perkiraan cuaca. Hayu urang tingali naon ciri anu peryogi pikeun aplikasi ieu:

  • Suhu sareng angin tiis: meureun éta mangrupikeun variabel meteorologi anu paling seueur dipilarian. Suhu sareng sensasi termal daérah dimana urang badé angkat penting pisan pikeun terang jinis papakéan anu urang peryogikeun. Salaku conto, upami urang badé ngumbara ka luar kota atanapi kota urang urang kedah terang suhu sareng sensasi termal di tempat anu dituju.
  • Ramalan unggal jam: kadang ramalan cuaca langkung rumit sareng lepat. Ku alatan éta, terang ramalan ku jam langkung akurat. Henteu ngan ukur penting pikeun terang dinten badé hujan tapi waktos ogé badé dilakukeun.
  • Tanda: Upami cuaca robih sacara drastis, prediksi tiasa dirobih sareng urang nampi peringatan waktos-nyata ngeunaan kamungkinan parobihan anu kedah disiapkeun.
  • lokasi: Aplikasi ogé kedah tiasa milarian urang sareng nawiskeun ramalan cuaca pikeun tempat géograpis dimana kami ayana. Penting pikeun aplikasi kedah satelit lokasi kami sareng kami henteu kedah sacara manual lebetkeun tempat dimana urang ayana.
  • Panonpoé Tilelep sareng Tilelep: matahari terbit sareng matahari terbenam adalah dua fenomena harian yang indah yang harus. Gumantung kana dua bagéan dinten ieu, urang tiasa terang kumaha dinten na tumuh atanapi turun gumantung kana usum taun. Anjeun tiasa ogé ngarencanakeun jalan-jalan siang atanapi wengi tanpa kejutan.
  • Kaayaan laut: khususna pikeun usum panas pikaresepeun terang suhu cai, ombak, jam pasang pasang sareng pasang surut pikeun ngalakukeun kagiatan cai atanapi ka pantai kalayan tenang.
  • Status angin: kagancangan arah angin penting pisan pikeun naon waé kagiatan luar anu badé dilakukeun ku kami.

Aplikasi cuaca anu pangsaéna

Accuweather

aplikasi cuaca anu pangsaéna

Aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji anu kawéntar dina Android sareng ios. Nyayogikeun inpormasi ngeunaan cuaca nepi ka 15 dinten sateuacana. Anjeun kedah terang yén akurasi inpormasi ieu janten langkung pasti nalika tilu dinten kalangkung. Sistem atmosfir teu tiasa diramalkeun sareng seueur akurasi ti saprak ayeuna, kumargi seueur variabel meteorologis turun naek.

Nalika urang muka jandéla aplikasi urang tiasa ningali variabel sapertos kalembaban, matahari terbit sareng waktos surup, pisibilitas, kagancangan angin sareng arah, tekanan atmosfir, suhu sareng sensasi termal. Éta ogé ngamungkinkeun kami terang variabel anu disebatkeun di kota-kota sanés anu nganggo mesin pencari. Ku cara kieu urang bakal tiasa terang iraha waé kaayaan tempat dimana urang badé ngumbara pikeun dipayogikeun payung sareng ulah baseuh.

Cuaca ramalan

Mangrupikeun salah sahiji aplikasi cuaca anu pangsaéna dimana anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi dina hiji grafik. Pas anjeun ngalebetkeun aplikasi éta anjeun tiasa konsultasi sadayana inpormasi suhu maksimum sareng minimum, suhu ayeuna, kagancangan angin sareng arah, kaayaan langit, kamungkinan hujan, matahari terbit sareng matahari terbenam, jsb. Salah sahiji karugian tina aplikasi ieu nyaéta yén sadaya inpormasi dina hiji gambar tiasa rada beurat ditingali.

Nanging, éta mangrupikeun aplikasi anu nawiskeun ramalan cuaca dina tingkat jéntré anu langkung luhur tibatan aplikasi cuaca anu sanés. Nanging, éta mangrupikeun ramalan anu rada matak ngabingungkeun kumargi ngagaduhan sababaraha konsép téknis anu langkung seueur anu tiasa dipikaterang tina élmu meteorologi umum.

cuaca Underground

Aplikasi ieu nawiskeun perkiraan anu akurat sareng lokal berkat inpormasi anu pangguna nyalira tiasa nyayogikeun sacara real time. Sareng seueur jalma anu ngagaduhan stasiun cuaca di bumi na. Aplikasi ieu tiasa dianggo di panjuru dunya. Bisa jadi aplikasi ieu henteu geolocate anjeun sareng anjeun kedah ngalebetkeun nami kota ku cara manual. Janten aplikasi anu henteu museur kana pasar Spanyol, éta Anjeun tiasa ngalaman sababaraha masalah sareng unit ukuran. Éta kudu dirobah sacara manual tina setélan.

Kauntungannana nyaéta panelna lengkep tiasa disaluyukeun sareng anjeun tiasa nambihan sareng ngaleungitkeun inpormasi numutkeun minat anjeun.

Cuaca liar

Aplikasi ieu lumayan alternatif, sabab éta nunjukkeun cuaca sepanjang waktos tina gambar sato galak, gumantung kana waktos dinten urang pendak. Upami contona wengi sareng mendung, éta nunjukkeun urang kijang tuang jukut di dataran sareng di tukang sababaraha awan ngalangkung éta.

Salaku tambahan, éta nginpokeun ka kami ngeunaan kaayaan météorologi dina sababaraha dinten ka payun, suhu sareng kamungkinan hujan sareng kecepatan angin.

Aplikasi cuaca anu langkung lami: bug cuaca

cuaca

Mangrupikeun salah sahiji aplikasi jaman baheula sareng salah sahiji anu paling dikenal pikeun gaduh éstétika anu ati-ati pisan. Sadaya inpormasi tiasa dilakukeun ku tab sareng anjeun tiasa parios kaayaan cuaca ayeuna sareng ramalan duanana dumasar jam sareng dinten. Warna biru mangrupikeun protagonis sanaos tiasa bénten-bénten gumantung kana iklimna. Salaku conto, upami hujan, éta bakal katémbong langkung poék warna sareng dibarengan ku tetes hujan.

Kuring miharep yén kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan aplikasi cuaca anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.