ESA bakal ngalatih di Lanzarote pikeun penjajahan Mars

Prosés terraformasi hipotésis

Warta énggal, tina Badan Angkasa Éropa (ESA) dina balapan hareup pikeun ngajajah Mars. Dina bagian lembaga sareng perusahaan anu béda, aya tangtangan pikeun kahontal, pentingna janten anu munggaran ngahontal kolonisasi, éta mangrupikeun hal anu teu dibanggakeun, nyaéta naon anu bakal ditulis dina buku sajarah. Anu hoyong pisan pikeun nyiptakeun lingkungan Mars, tempatna di tempat anu paling teu marahmay, mumusuhan atanapi anéh di sakumna planét. Salah sahiji alesan kunaon Lanzarote parantos kapilih, pikeun rupa bumi anu anéh sareng sarupaning planét beureum.

Tujuan utama dimana sadaya percobaan sareng upaya muter nyaéta "Terraforming Mars". Un proyék rékayasa planét anu tujuanana nyaéta ngarobih sakumna planét kana kaayaan anu paling mirip sareng Bumi. Salah sahiji léngkah munggaran nyaéta ngawangun padumukan anu saé dimana mimitina jalma-jalma tiasa hirup. Urang nembé nyerat perkawis a kota samentawis diwangun di Dubai. Ayeuna giliran giliran pikeun Lanzarote.

Proyék Pangea

ESA Lanzarote Mars

Pangea mangrupikeun nami proyék inpormasi anu ku para astronot bakal ngalatih bawah tanah, salah sahiji kamungkinan nyata anu nuju dipertimbangkeun. Alesan utama nyaéta tingkat kasusah di Mars dina awalna bakal luhur pisan. Salah sahiji tempat anu paling aman sareng paling masuk akal pikeun padumukan manusa nyaéta cicing di salah sahiji seueur tabung lava atanapi gua-gua di Mars. Tempat anu sami sareng tempat anu tiasa dipendakan di Lanzarote.

Salami 5 dinten dina bulan Nopémber, kampanye ieu bakal ngiringan anjeunna 50 jalma, 14 ékspérimén, 18 organisasi, sareng opat agénsi luar angkasa. Ogé ngiringan sababaraha tamu ti misi ExoMars ESA, anu nuju siap-siap ngirim robot penjelajah ka Mars dugi ka taun 2020. Robot anu dibarengan ku kaméra résolusi luhur sareng pakét sénsor pikeun ngukur uap cai di lingkungan ieu anu diarepkeun bakal poek lengkep.

Sakumaha biasa, urang bakal terus ngalaporkeun kamajuan anu aya hubunganana dina nalukkeun Mars, hal anu tanpa diragukeun, urang ngaharepkeun urang tiasa hirup sareng nyaksian. Tanpa ragu hiji tonggak sejarah dina sajarah manusa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.