Antrisclone naékkeun suhu sateuacan musim semi

anticyclone ningkatkeun suhu

Cinyusu bakal datang sareng saatos naékna suhu. Paningkatan ieu disababkeun ku sering kajadian meteorologi anu "ngadorong" sareng nyababkeun paningkatan suhu, sapertos hal ieu.

Siklus antijamur anu kuat anu aya di semenanjung urang bakal ningkatkeun suhu salami ieu antara 4 sareng 10 darajat langkung nyésakeun suasana spring total, bahkan sateuacan sumping, nyababkeun maksimal 27 derajat dugi ka wétan sareng kidul semenanjung. Kumaha cara kerjaan antiklon ieu?

Anticyclone anu kuat

Dinten anu salajengna sareng dugi ka akhir minggu dipiharep jam siang bakal naék antara 4 sareng 7 darajat di tengah samenanjung sareng wétan sareng kidul, nalika di Kapuloan Kanaria thermometers tiasa nyirian dugi ka 30 derajat.

Peta ti antislon ieu kuat pisan sareng dina waktos hawa hawa tiris dina hawana ulah ngagentoskeunana. Éta sababna suhu luhur ieu dina waktos taun teu normal. Leres pisan yén ku parobihan iklim janten panas sareng panas sareng musim semi mimiti langkung tiheula, tapi henteu sareng suhu anu luhur sapertos kitu.

Kurang langkungna urang kedah ngantosan sakitar sapuluh dinten kanggo kadatangan payuneun anu tiis pikeun ngagentoskeun anticyclone ieu sareng ngabantosan urang turunkeun suhu sakedik kana hal anu langkung normal.

Maksimum sareng minimum

kanaékan hawa kusabab hiji anticyclone

Numutkeun data ti Badan Météorologi, di Madrid bakal aya suhu nepi ka 24 derajat siang dinten sareng bakal tetep dugi ka dinten Minggu. Di Seville éta bakal nandaan 27 derajat dituturkeun ku Córdoba, Huelva sareng Murcia kalayan 25 derajat sareng antara 24 sareng 20 derajat ampir di sadaya propinsi Spanyol; Di Kapuloan Kanaria, Santa Cruz de Tenerife bakal ngahontal 30 derajat sareng Las Palmas bakal tetep dina 26 derajat.

Nanging, dina wengi éta bakal béda. Suhu anu langkung handap diperkirakeun sareng bakal di Castilla y León anu ngagambarkeun minimum anu paling handap sareng Burgos sareng León dimana diperkirakeun 0 sareng 1 gelar handapeun nol masing-masing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.