Anjing biru muncul di India kusabab polusi

Anjing Biru Bombay India

Tingkat polusi di India ngahontal langkung ti tingkat anu ngareuwaskeun. Seueur anjing mimiti némbongan poé kamari ka warna biru di kota Bombay sareng lingkunganana. Réaksi primér masarakat sareng aparat nyaéta pikeun milarian saha anu parantos tanggung jawab. Tungtungna, aranjeunna mendakan palaku, sanés sanés jalmi, tapi walungan tempat aranjeunna mandi.

Tutuwuhan industri Taloja, caket walungan Kasadi, aranjeunna parantos kumawula ka miceun runtah toksik langsung kana cai kanggo waktos anu lami. Salah sahiji pepelakan industri ieu mangrupikeun pabrik anu ngagunakeun pewarna pikeun produksi detérjen. Runtah pewarna ieu parantos dialungkeun ka walungan anu ayana 35km ti kota, sareng éta aya teu aya hukuman hukum pikeun ngalakukeun éta. Sakumaha dilaporkeun sareng dikonfirmasi ku koran lokal anjeun Hindustan.

Jumlahna aya 6 anjing

Panas anu sengit anu diderita di kota, ngadorong sasatoan supaya tiis di walungan. Émut yén anjing teu ngesang, sareng aranjeunna nuduh panas langkung seueur tibatan masarakat nyalira. Balukar tina ieu ngalangkungan dicét biru. Éta mangrupikeun hal anu bahaya pisan, pikeun kulit anjeun sareng nalika anjeun nginum cai. kacemar anu langsung ka saluran pencernaan anjeun.

Pasamoan di sisi jalma-jalma pikasieuneun, utamina sateuacan teu percaya teu terang alesanna kunaon mimitina. Organisasi panyalindungan sato parantos nyungkeun keluhan sareng langkah-langkah kanggo ngatur tindakan sapertos kieu. Sadayana kaleungitan, sareng dipikaharti yén éta bakal kaluar tina panangan.

Sakitar 76.000 urang damel di Taloja, aya 977 pabrik kimia, farmasi sareng pengolahan pangan. Walungan Kasadi gaduh tingkat polusi 13 kali langkung luhur kana naon anu bakal dianggap maksimal ditarima. Sareng nya éta, upami urang henteu tiasa tanggel waler pikeun pencemaran anu urang kaluarkeun, kumaha urang leres-leres nyobian ngungkulan éta masalah?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.