Aliran jet

aliran jet nangtukeun iklim global

Dina sirkulasi angin global aya seueur arus anu ngangkut tiis sareng panas sareng ngadistribusikaeunana ka sadaya penjuru planét. Seueur arus ngahémat bédana parobihan tekanan, anu sanésna dina kapadetan udara, sababaraha dina naékna uap cai tina sagara, jsb.

Dinten ieu kami sumping nyarioskeun perkawis anu kawéntar aliran jet. Ieu aliran hawa anu medar luhur kalayan gancang sareng sakitar planét, ti kulon ka wétan, ngamangpaatkeun diskontinuitas anu aya diantara sél konvektif. Naha anjeun hoyong terang kumaha aliran jet na kumaha pangaruhna tina aliran jet dina cuaca?

Aliran jet

aliran jet lumangsung di beulahan bumi beulah kalér sareng kidul

Ieu sering disebut aliran jet tunggal, tapi aya opat aliran jet ageung ngurilingan planét, dua di unggal beulahan bumi.

Mimiti urang gaduh aliran jet polar, anu aya dina lintang 60 °, boh di beulahan bumi kalér sareng kidul, sareng anu tanggung jawab dinamika umum atmosfir dina lintang tengah.

Urang ogé ngagaduhan aliran jet subtropis anu medar sakitar 30 ° sareng kirang penting dina meteorologi daérah. Kusabab éta pangaruhna kirang kana iklim, aliran jet polar kirang dikenal sareng ngan ukur dianggap penting sareng kondisioner.

Arus ieu ampir dugi ka wates troposfir, sakitar 10 kilométer jangkungna pertengahan lintang, dimana aranjeunna tiasa ngahontal kecepatan luar biasa sakitar 250 km / jam, malah meunang angin nepi ka 350 km / jam. Pikeun ngahémat suluh sareng ngirangan waktos perjalanan, seueur pesawat komersial ngalayang dina arus ieu pikeun ngamangpaatkeun dorongan tina kecepatan angin.

Jet na ngagaduhan lébar khas sakitar 200 kilométer sareng kandelna anu ayun antara 5.000 sareng 7.000 méter, sanaos angin maksimum ngan ukur ngahontal di bagian tengahna, anu katelah inti tina jet. Jet anu mangaruhan Jazirah Iberia mangrupikeun anu polar.

Iraha ieu ayeuna dipendakan?

osilasi aliran jet

Arus hawa ieu mimiti ditalungtik nalika Perang Dunya Kadua sareng studi anu munggaran dilakukeun umum dina akhirna, kumargi nalika perang, studi ieu mangrupikeun rahasia militer. Urang Jepang anu mimiti mendakan yén arus hawa anu hébat medar ngalangkungan bumi beulah kalér sareng kidul anu gaduh kecepatan anu luar biasa sareng ngamangpaatkeun éta pikeun ngaluncurkeun bom balon di Amérika.

Mimitina, Amérika Serikat henteu sieun yén Jepang tiasa ngarencanakeun serangan udara anu lokasina sakitar 7.000 km ti hiji sareng silih dipisahkeun ku lautan. Jarak éta pikeun pesawat anu aya ampir teu kahontal. Nanging, pamanggihan aliran jet ngamungkinkeun Jepang ngadamel penerbangan pangintipan ka pantai kulon Amérika Serikat, sareng aranjeunna ogé nyiptakeun metode serangan anu cerdik. Ti Jepang aranjeunna ngaleupaskeun balon kertas raksasa anu ngagantung bahan peledak. Nalika balon berhasil ngahontal jet, aranjeunna nyebrang Pasipik dina waktos rékor sareng ku pitulung ku timer aranjeunna muragkeun beban kana target aranjeunna. Aranjeunna berhasil ngabeledug langkung ti 1000 bahan peledak nyababkeun seuneu seuneu di beulah kulon Amérika Serikat.

Karakteristik Aliran Jet

jet stream usum panas sareng usum salju

Jet kutub kabentuk pas di daérah tempat hawa hawa haneutna asalna tina Ékuator ngahiji sareng arus tiis anu asalna ti Kutub Kalér. Aliran ieu ngurilingan Bumi sareng osilasi, ngabentuk gelombang anu katingalina mirip sareng meanders walungan.

Gumantung kana waktos taun dimana urang, jet henteu salawasna dina garis lintang anu samirada, aya sway musiman. Salila usum panas sareng bulan semi ayana di kira-kira 50 ° lintang Kalér sareng di usum salju kira-kira 35-40 ° lintang C. Dina usum salju kakuatan jet jauh langkung ageung tibatan usum panas sareng ngahontal kagancangan anu langkung ekstrim. Salami bulan usum panas massa hawa haneut tropis langkung kuat, sahingga ngadorong aliran jet langkung kalér. Di sisi anu sanésna, dina usum salju, massa hawa kutub langkung kuat, janten aranjeunna tiasa ngagedékeun langkung lintang di lintang handap.

Jet Polar pakait dina permukaan Polar Front sareng undulasi na, disebatna Ombak Rossby, naékna tekanan tinggi di sisi katuhu aliran sareng tekanan handap ka kénca, anu dina permukaanna katingali salaku antislonon (antislonon subtropis, sapertos the anticyclone of the Azores, anu ngagaduhan pangaruh ageung di Semenanjung Iberia) sareng badai (badai Atlantik ti payuneun Kutub), masing-masing.

Ku alatan éta, jalur arus nangtukeun jalur badai Atlantik anu aya hubunganana sareng Polar Front. Lintasan aliran jet gumantung pisan kana kagancangannana. Nalika kagancangan langkung luhur, aliran hawa nuturkeun jalur ti kulon ka wétan sareng ayun lembut. Nalika jenis sirkulasi ieu disebatna disebat zonal atanapi sajajar.

Di sisi anu sanésna, nalika laju arus ngirangan, ombak dipentéskeun sareng palung jero dihasilkeun ka kidul sareng jungkiring belah kalér, anu mangrupikeun daérah anu tekanan rendah sareng luhur dina permukaan. Nalika jenis sirkulasi ieu lumangsung, éta disebat azonal atanapi meridian.

Gutters na dorsal

aliran jet ngahasilkeun palung sareng gunung

Palung anu dibentuk ku sirkulasi laun aliran jet kutub mangrupikeun penetrasi hawa tiis ka belah kidul jalur zonal arus. Palung ieu ngagaduhan dinamika siklik ngarah katémbong di luhur sakumaha badai.

Angka anu sabalikna. Aranjeunna ngamungkinkeun nembus hawa tropis ka beulah kalér, sifat anticyclonic, sareng daun ngambah suhu anu langkung luhur sareng cuaca anu saé. Nalika palung sareng gumpalan dicampurkeun sareng silih ganti aranjeunna ngabulkeun variabilitas hébat kana waktos lintang tengah.

Sawaktos-waktos, massa hawa ieu ngungsi tina lintang anu biasana tiasa lepas tina jet utama, janten terasing ti dinya. Upami jisim hawa éta ngaleupaskeun tina sésa jet asalna tina palung, éta disebat déprési terasing dina tingkat luhur atanapi langkung dikenal dina basa koléksi minangka serelek tiis.

Anticyclone Azores

anticyclone Azores mangaruhan Semenanjung Iberia

Sakumaha didadarkeun di luhur, anticyclone Azores ngagaduhan pangaruh ageung kana iklim urang di Semenanjung Iberia. Kituna, penting pikeun terang naon anu lumangsung sapanjang taun sareng éta.

Éta asalna di zona intertropis caket garis katulistiwa. Kusabab insolasi hébat aya zona konvergénsi intertropis dicirikeun ku ayana badai. Di sakuriling daérah ieu mangrupikeun daérah ageung tina anticyclones anu ngahasilkeun, contona, gurun Sahara.

Salah sahiji anticyclones nyaéta Azores. Nalika usum panas sumping sareng jumlah kajadian radiasi panonpoé langkung ageung, badami ngabeledug. The anticyclone tindakan minangka tameng na henteu ngantepkeun payunna dugi ka kaseueuran Spanyol, kumargi kitu, moal aya hujan. Hiji-hijina daérah anu langkung teu kajaga nyaéta belah kalér, janten dimungkinkeun pikeun nyusud di payuneun Éropa anu ngalir. Kusabab kitu, usum panas urang ngadaptarkeun saeutik pisan hujan sareng seueur dinten anu cerah, sareng ngan di belah kalér urang tiasa mendakan hujan anu langkung seueur.

Dina usum salju, anticyclone ieu janten langkung alit sareng mundur ka kidul. Kaayaan ieu bakal ngamungkinkeun asupna payuneun Atlantik sareng ngan ukur ti kidul sareng Kapuloan Canary anu dijagaan. Bakal ogé angkat jalan bébas di lawang angin tiis ti belah kalér.

Naha sababaraha cinyusu atanapi usum gugur langkung hujan atanapi kirang gumantung kana ayun tina anticyclone Azores, anu biasana henteu lancar, tapi mantul luhur sareng ka handap. Nalika parahu turun, éta ngamungkinkeun payunna lebet ka Semenanjung Iberia, sareng nalika hurungna, éta ngahalangan payunna ka semenanjung urang, masihan urang cerah sareng cuaca anu saé.

Aliran Jet sareng pemanasan global

banjir salju gedé sareng usum halodo

Terus-terusan disebatkeun dina média yén pemanasan global sareng perubahan iklim ningkatkeun frekuensi sareng intensitas usum garing sareng banjir. Nanging, naha henteu disebatkeun. Éta aya hubunganana sareng Parobihan anu dihasilkeun dina aliran jet.

Dina 15 taun ka pengker nyalira, usum garing di California, gelombang panas di Amérika Serikat sareng Éropa Kulon, banjir maut di Pakistan, parah nalika parobihan iklim buatan manusa ngaganggu arus hawa ageung ieu.

Kedah diémutan yén lamun urang ngarobih pola sareng mékanisme gerakan ieu dina massa hawa haneut sareng tiis urang bakal micu gelombang panas langkung, usum garing, sareng asor tambahan dina hawa ngarah beuki banjir. Parobihan leutik dina arus ieu tiasa ngahasilkeun tabrakan dina iklim global, sapertos pelambatan massa hawa. Tapi naon anu tiasa nyababkeun massa hawa anu tiis sareng haneut anu beredar dina aliran jet janten laun? Nya dasarna bédana suhu anu langkung alit antara hawa tropis sareng hawa kutub. Beda anu langkung alit ieu kajantenan kusabab pemanasan global, kumargi sadaya hawa di planet ieu janten haneut.

Saatos sababaraha studi, parantos dicindekkeun yén manusa, saatos révolusi industri, parantos nyababkeun pangirangan 70% tina kagancangan aliran jet. Ieu tiasa nyababkeun kanaékan kajadian anu ekstrim sapertos usum garing sareng banjir.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, iklim planét disaluyukeun sareng arus ieu sareng éta mangrupikeun mékanisme anu kedah dijaga stabil upami urang hoyong fenomena meteorologis tetep leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.