Dina 2016 hawa bakal naék 1 dugi ka 2 derajat perkawis rata-rata

panas-2

Pamanasan global Anjeunna teras neraskeun léngkah anu mantep sareng ayeuna jadi ahli meteorologi tipi Mario Picazo, jalma anu parantos ngingetkeun pangaruh négatip tina perubahan iklim.

Numutkeun ka Mario, suhu bakal ngalaman paningkatan dina taun 2016 ngeunaan rata-rata na aranjeunna tiasa naek tina hiji dugi ka dua derajat celcius.

Ramalan ieu dumasarkeun kana analisis hawa permukaan sagara sareng yén aranjeunna nyayogikeun data anu saleresna tiasa dipercaya tina naon anu tiasa kajantenan sapanjang taun. Ku cara kieu, ramalan nunjukkeun yén suhu bakal terus naék sapertos anu kajantenan salami bulan Januari sareng Fébruari. Data nunjukkeun yén duanana bulan parantos dua paling haneut dina sajarah, janten sadayana nunjukkeun yén musim semi moal béda sareng bakal menang Suhu luhurna.

calor

Météorologi sanés di nagara ieu, sapertos José Antonio Maldonado, parantos nunjukkeun yén Pébruari kamari parantos naékna ampir hiji darajat Celsius di luhur rata-rata sareng parantos aya 66% langkung hujan tibatan normal. Sadaya ahli satuju yén trend bulan kahiji taun bakal teras sareng usum semi bakal ngalaman suhu anu langkung luhur pikeun jalma anu biasana lumangsung dina waktos taun ieu, keur Spanyol salah sahiji tempat di dunya dimana kanaékan suhu ieu bakal paling diperhatoskeun.

Éta sababna perubahan iklim parantos janten ancaman nyata pikeun sakumna planét sareng kanaékan suhu mangrupikeun salah sahiji bahaya anu paling ageung pikeun anu nyanghareup ka dunya pisan. Hiji kanyataan anu serius anu ngajantenkeunana aranjeunna kedah milarian jalan gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.