Spanyol handapeun salju: suhu turun ka -8ºC ngantunkeun 60 jalan pareum

Salju di Spanyol

Gambar - Laprensa.hn

Sigana éta éta henteu badé sumping, tapi usum salju akhirna netep di SpanyolSareng anjeunna parantos ngalaksanakeun éta dina cara »pangsaéna» anu mungkin: kalayan és sareng salju di beulah kalér nagara sareng rada tiis ogé sésana.

Raksa dina térmométer éta tiasa lungsur dugi ka dalapan derajat handapeun nol, parah kaayaan aranjeunna hirup di kota sapertos Teruel, Cantabria atanapi Burgos.

Usum mangrupikeun usum anu, urang moal nolak, tiasa nyéépkeun lanskap anu spektakuler, tapi urang kedah nyobian ati-ati pisan, naha urang bakal nyandak mobil atanapi upami urang ngan saukur hoyong tumpangan. Sareng éta anu, tanpa jalan jauh, di propinsi Teruel aranjeunna parantos kéngingkeun ampir sadaya jalan anu teu tiasa dilangkungan. Salaku tambahan, di ibukota aranjeunna parantos ngagantungkeun angkutan umum sareng, pikeun tiasa medar di jalan-jalan utama, peryogi ranté.

Di Madrid jasa jalur Cercanías C-9 antara stasion Puerto de Navacerrada sareng Cotos ogé parantos ditunda kusabab salju. Di sisi anu sanésna, di Asturias aya langkung ti 10 rébu urang anu parantos béak listrik salaku hasil tina badai, sareng aranjeunna ogé ngagaduhan belasan jalan ditutup pikeun patalimarga.

Jalma di kota salju

Gambar - Laregion.es

Di Catalonia aya opat jalan anu ditutup, anu mangrupakeun GIV-4016, anu GIV-5201, anu C-28 sareng BV-4024. Saolah-olah éta henteu cekap, wajib ngagunakeun ranté di 44 jalan, sareng langkung ti 230 jalma neraskeun tanpa pasokan listrik di kota Ribera d'Urgellet, di Lleida.

Tapi teu aya anu salamina sareng ieu samentawis, tangtosna, sanés. Sanaos kanyataanna dinten ayeuna Rebo aliran hawa tiis lebet ti belah wétan-wétaneun pedalaman Éropa, anu bakal nyababkeun suhu turun di handap 10ºC di daérah luhur beulah wétan nagara, dina dinten Jumaah kaayaan bakal mimiti normal. Tapi awas, éta moal janten episode tiis terakhir taun.

Kanggo langkung seueur inpormasi, kami nyarankeun maca béwara tina AEMET.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.