Kumaha kapal terbang mangaruhan lingkungan

Avión

Kami henteu biasana mikir ngeunaan éta, sabab aya seueur jalma anu resep lebet pesawat pikeun nganjang ka nagara-nagara aheng sareng / atanapi badé ningali dulur-dulurna. Mangrupikeun sarana transportasi anu ngamungkinkeun urang ngarambat jarak jauh dina sababaraha jam, anu ngajantenkeun salah sahiji anu pang dianggo.

Nanging, kanyataanna nyaéta ngalayang sacara serius ngarusak planét urang. Urang tingali kumaha pesawat mangaruhan lingkungan.

Lalu lintas udara dina 15 Nopémber 2016 tabuh 9:45 waktos Spanyol. Gambar - Potret layar

Lalu lintas udara dina 15 Nopémber 2016 tabuh 9:45 waktos Spanyol.
Gambar - Potret layar

Langit, sanaos siga kitu, henteu pernah jelas, teu lengkep. Unggal menit aya sakitar 11.000 pesawat dina hawa wae di dunya. Buktina ieu gambar di luhur, dicandak tina wéb Radtu Virtuel. Aya ratusan kapal terbang di beulahan ieu Éropa hungkul, sareng éta mangrupikeun jumlah anu ningkat sabab populasi ogé bertambah.

Tapi éta mangrupikeun alat transportasi anu ngotorkeun, sareng seueur pisan. Sektor penerbangan tanggung jawab caket kana 2,5% émisi karbon dioksida global, tapi kapal terbang ogé ngaluarkeun walirang, haseup, uap cai sareng nitrogén oksida anu dina gilirannana ngawangun ozon troposférik (teu kedah bingung sareng ozon stratosférik, anu lapisanna ngajaga tina radiasi panonpoé), anu ngabahayakeun pisan kaséhatan masarakat.

Infographic ngabandingkeun émisi disababkeun ku cara transportasi anu béda.

Infographic ngabandingkeun émisi disababkeun ku cara transportasi anu béda. 

Naha aya anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna kirang ngotorkeun? Muhun kantenan: nganggo karéta sabisana. Aranjeunna ngotorkeun langkung seueur sareng, sanaos langkung lami pikeun dugi ka tujuan, éta tiasa dijantenkeun alesan pikeun ngobrol sareng rerencangan atanapi kulawarga anu ngiringan urang. Tapi pajak ngalawan pangaruh rumah kaca ogé tiasa ditumpukeun dina maskapai, sabab contona di Jerman aranjeunna nampi subsidi langkung ti sapuluh juta euro per taun numutkeun Badan Lingkungan Federal.

Upami subsidi ieu dileungitkeun sareng pajak dilaksanakeun pikeun ngimbangan biaya lingkungan anu disababkeun ku cara transportasi ieu, pastina bakal kirang najisna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.