KTT Iklim anu énggal bakal diayakeun di Bonn

COP23

Tujuan tina Puncak Iklim nyaéta sacara bertahap ngarobih sadaya tungtunan sareng poin-poin anu diperhatoskeun pikeun merjuangkeun parobihan iklim kalayan ngalaksanakeun Pasatujuan Paris.

KTT Iklim salajengna (COP23) bakal diayakeun di Bonn Nopémber payun. COP23 ieu dimaksudkeun pikeun maju dina panyaluyuan Pasatujuan Paris sareng nunjukkeun, langkung ti éta, aya kabutuhan sareng persatuan sesa anggota Perjanjian, saatos kaputusan Amérika Serikat ninggali éta. Naon ciri anu ngagaduhan COP23 ieu?

KTT Iklim Anyar

gempungan iklim

Menteri Lingkungan Hidup Jérman, Barbara Hendricks, parantos mastikeun yén COP23 badé neraskeun perjuangan ngalawan perubahan iklim, janten sinyal politik anu jelas. Kalayan kecap séjén, éta hoyong nyebarkeun kabutuhan ka sadaya pamaréntah dunya pikeun merjuangkeun parobihan iklim.

"Kami dina kaayaan khusus sabab mangrupikeun KTT Iklim anu munggaran saatos diumumkeun ku Présidén AS Donald Trump éta AS bakal ninggalkeun Pasatujuan Paris. Éta ngeunaan ngirimkeun sinyal politik anu jelas ngeunaan persatuan, "saur anjeunna.

Seueur anggota Perjanjian Paris sieun ningali yén Trump ninggalkeun Perjanjian Paris. Amérika Serikat nyaéta anu nyababkeun 25% émisi gas rumah kaca global. Nanging, Amérika Serikat henteu ngagaduhan jinis beungkeut légal nalika ngirangan émisi na. Sieun anu ampir umum dina anggota Perjanjian Paris nyaéta aranjeunna yakin yén miangna Donald Trump bakal ngakibatkeun pangaruh domino.

KTT Bonn

COP23 ieu bakal nyobian ngabahas kumaha nagara kedah nampilkeun rencana aksi na pikeun ngandung pemanasan global, dina cara anu transparan sareng sarimbag. Salaku tambahan, bakal aya diskusi pikeun ningali kumaha nagara bakal nerapkeun rencana ieu ngandung pemanasan global. Target pangurangan gas rumah kaca kedah langkung ambisius, sabab akibat langsung tina perubahan iklim beuki jelas.

Ayeuna éta ngeunaan ngalaksanakeun tindakan sareng ngamimitian ngaléngkah.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.