63 Proyék Iklim dipidangkeun pikeun ngirangan émisi

proyék iklim

Proyék pikeun merangan parobihan iklim beuki ngagedéan kusabab ékonomi sadaya nagara di dunya kedah adaptasi dina hiji cara atanapi cara anu sanés pikeun pangaruh parobihan iklim.

Proyék Iklim parantos nunjukkeun yén aranjeunna mangrupikeun alat anu gunana pikeun merangan parobihan iklim. Anu mimiti dimimitian di 2012 sareng nyumbang kana ngirangan 7,4 juta ton CO2 kana atmosfir. Naon akibat anu dilakukeun ku proyék ieu dina merangan parobihan iklim?

Proyék Iklim

Proyék Iklim mimiti dikembangkeun dina 2012. Menteri Pertanian sareng Perikanan, Pangan sareng Lingkungan, Isabel García Tejerina, parantos nampilkeun 63 Proyék Iklim anu parantos dipilih pikeun telepon kalima ieu saluyu sareng taun 2016.

Proyék ieu ngabantosan ngamajukeun pangirangan émisi gas rumah kaca anu tanggel waler pikeun parobihan iklim. Aranjeunna difokuskeun pikeun ngirangan émisi dina séktor anu disebarkeun sapertos transportasi, perumahan sareng limbah anu tanggel waler langkung ti 60% émisi gas rumah kaca di Spanyol sareng Uni Éropa.

Proyék Iklim anu parantos kapilih bakal épéktip dina ngirangan émisi gas rumah kaca bari ngabantosan inovasi dina pamekaran téknologi sareng ngahasilkeun kagiatan ékonomi sareng padamelan di nagara urang. Proyék parantos disahkeun di sababaraha séktor swasta sareng umum.

Seueur diantara aranjeunna fokus kana ékonomi sirkular sareng didasarkeun kana modél produksi anu bakal kami dukung dina taun-taun payun. Tungtungna, Tejerina parantos nyorot sumbangan tina Proyék Iklim dina perjuangan ngalawan perubahan iklim, saprak saprak diluncurkeun dina 2012, Aranjeunna hartosna pangurangan total émisi CO2 anu sami sareng langkung ti 7,4 juta ton.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.