10 kapanasaran ngeunaan tumiba taun ieu

panasaran ngeunaan usum gugur

Ieu ampir saminggu ti saprak gugurna dileupaskeun, usum na daun tangkal murag sareng di mana poé teu stabil ku hujan jeung angin.

Pasti éta sanés stasiun anu paling dipikacinta atanapi anu anjeun paling émut, éta sababna kuring badé nyarioskeun anjeun di handap sapuluh kapanasaran ngeunaan equinox ragrag 2015 pastina anjeun resep aranjeunna sareng anjeun resep aranjeunna.

10 kapanasaran ngeunaan 2015 ragrag equinox

  • Autumn dimimitian poé September 23 2015 jam 10:21.
  • Éta bakal ngagaduhan durasi total tina 89 dinten sareng 20 jam.
  • Bakal pamitan Désémber 22 asup usum usum dina waktos éta.
  • Mimiti musim ieu biasana beda-beda unggal taun sanaos biasana mimitian antara 21 sareng 24 Séptémber.
  • Kadatangan usum gugur pakait sareng datangna usum cinyusu di beulahan bumi kidul planét.
  • El 25 Oktober waktuna ditunda janten urang bakal gaduh hiji jam deui sadidinten. Jam tilu isuk-isuk dina Minggu bakal jam dua.
  • Salami usum gugur, siang wengi biasana awét praktis sami.

ekuinoks gugur

  • Tatangkalan biasana kaleungitan daun sabab aya kirang jam sinar panonpoé siang sareng taneuh janten tiis nalika jam ngiuhan, ieu bakal nyusahkeun nyerep gizi ku tatangkalan.
  • Tanggal 28 Séptémber bakal aya samagaha bulan anu spektakuler anu bakal pas sareng kanyataan yén bulan pinuh.
  • Numutkeun ka ramalan AEMET, tumiba usum gugur ieu bakal leuwih haneut tibatan normal sareng kalayan jumlah anu langkung ageung tina endapan khususna di katilu kalér semenanjung. 

Ieu mangrupikeun 10 kapanasaran ngeunaan equinox gugur yén anjeun pasti henteu terang sareng anjeun bakal hoyong terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manu tukang sihir cenahna

    Usum karesep kuring taun !!!