Seksionet

Një faqe në internet për adhuruesit e meteorologjisë dhe fenomeneve fizike. Ne flasim për retë, motin, pse ndodhin fenomene të ndryshme meteorologjike, instrumentet për matjen e tyre, shkencëtarët që kanë ndërtuar këtë shkencë.

Por ne gjithashtu flasim për Tokën, formimin e saj, për vullkanet, shkëmbinjtë dhe gjeologjinë dhe për yjet, planetët dhe astronominë.

Një kënaqësi e vërtetë