reklamat
diagrami i valës së nxehtësisë

Furra iberike

Me siguri keni dëgjuar për furrën Iberike. Me këto fjalë shprehëse një fenomen atmosferik që prek...

Kanikula

Kanikula

Kur flasim për meteorologji, ka lloje të ndryshme fenomenesh që mund të ndodhin çdo vit dhe që kanë...