bar squall në 2021

Squall Bar

Stuhia Barra ishte mjaft shpërthyese dhe goditi gadishullin në dhjetor 2021. Ishte një stuhi mjaft e fuqishme...

reklamat
Stuhi

Si formohet një stuhi

Stuhi. Një fjalë madhështore që dëshironi ta dëgjoni çdo fund të verës, veçanërisht nëse reshjet kanë qenë të pakta. Ata sjellin...