Germán Portillo

Unë kam një diplomë në Shkenca Mjedisore dhe një Master në Edukimin Mjedisor nga Universiteti i Malaga. Që i vogël isha magjepsur nga vëzhgimi i qiellit dhe ndryshimet e tij, kështu që vendosa të studioj meteorologji dhe klimatologji në kolegj. Unë kam qenë gjithmonë i apasionuar pas reve dhe fenomeneve atmosferike që na prekin. Në këtë blog përpiqem të transmetoj pak më shumë të gjitha njohuritë e nevojshme për të kuptuar planetin tonë dhe funksionimin e atmosferës. Kam lexuar libra të shumtë mbi meteorologjinë dhe dinamikën atmosferike dhe më pëlqen të ndaj me lexuesit e mi atë që mësoj. Qëllimi im është që ky blog të jetë një hapësirë ​​për shpërndarje, mësim dhe kënaqësi për të gjithë dashamirët e natyrës dhe klimës.