Monica Sanchez

Meteorologjia është një temë emocionuese, nga e cila mund të mësoni shumë për të dhe si ndikon në jetën tuaj. Dhe nuk e kam fjalën vetëm për veshjet që do të vishni sot, por për pasojat globale që ka në afat të shkurtër dhe afatgjatë, me foto dhe shpjegime që do t'ju bëjnë të kënaqeni. Si një shkrimtar i meteorologjisë dhe natyrës, qëllimi im është të ndaj me ju pasionin tim për këto tema dhe t'ju tregoj se si mund të kontribuoni në kujdesin për planetin dhe burimet e tij. Më pëlqen të hulumtoj lajmet më të fundit shkencore, si dhe të eksploroj vendet më të bukura dhe më befasuese në natyrë. Shpresoj t'ju gjeni artikujt e mi interesantë, informues dhe argëtues, dhe se ata ju frymëzojnë të vazhdoni të mësoni dhe të shijoni meteorologjinë dhe natyrën.