David Melguizo

Unë jam Gjeolog, Master në Gjeofizikë dhe Meteorologji, por mbi të gjitha jam i apasionuar pas shkencës. Lexues i rregullt i revistave shkencore me punime të hapura si Shkenca ose Natyra. Kam bërë një projekt në sizmologjinë vullkanike dhe kam marrë pjesë në praktikat e vlerësimit të ndikimit në mjedis në Poloni në Sudetenland dhe në Belgjikë në Detin e Veriut, por përtej formimit të mundshëm, vullkanet dhe tërmetet janë pasioni im. Nuk ka asgjë si një katastrofë natyrore për të mbajtur sytë e mi të hapur dhe për të mbajtur kompjuterin tim të ndezur për orë të tëra për të më informuar në lidhje me të. Shkenca është profesioni dhe pasioni im, fatkeqësisht, jo profesioni im.