Luis Martinez

Gjithmonë më ka magjepsur natyra dhe dukuritë meteorologjike që ndodhin në të. Sepse janë po aq mbresëlënëse sa vetë bukuria e tyre dhe na bëjnë të kuptojmë se varemi nga energjia e tyre. Ata na tregojnë se jemi pjesë e një tërësie më të fuqishme. Për këtë arsye, më pëlqen të shkruaj dhe të bëj të njohur gjithçka që lidhet me këtë botë. Unë jam i apasionuar pas kërkimit dhe mësimit për klimën, stinët, ekosistemet, biodiversitetin dhe sfidat mjedisore me të cilat përballemi. Qëllimi im është të përcjell admirimin dhe respektin tim për natyrën përmes artikujve, raporteve dhe eseve të mia. Unë dua të frymëzoj të tjerët që të kujdesen dhe mbrojnë planetin tonë, i cili është shtëpia jonë e përbashkët.