рекламирање
Земјотрес во Алјаска

Земјотрес со јачина од 8,2 степени ја тресе Алјаска, предизвикувајќи предупредување за цунами

Секој ден се случуваат земјотреси. Повеќето од нас не се способни да ги почувствуваат, бидејќи тие се толку слаби што тешко нè тресат ...