Серхио Галего

Јас сум хонорарен писател и навистина страствен кон светот на готвењето и седмата уметност. Исто така, сакам музика, пишувам и уживам во слободното време со моите две lovesубови: сопругата и синот.

Серхио Галего има напишано 52 статии од февруари 2015 година