Моника санчез

Метеорологијата е возбудлива тема, од која можете да научите многу за тоа и како таа влијае на вашиот живот. И не зборувам само за облеката што ќе ја носите денес, туку за глобалните последици што ги има на краток и долг рок, со фотографии и објаснувања што ќе ве натераат да уживате.