Мигел Серано

Јас сум Мигел и тука сум да ве известам за најiousубопитните и изненадувачки појави што се случуваат во светот. Мојата цел е да ја покажам метеорологијата од помалку научна гледна точка ... подостапна, според тоа, за секого. За да го направам ова, ја скенирам мрежата во потрага по импресивни видеа и фотографии за споделување со вас, кои ни помагаат да стекнеме знаење, да, но и да се забавуваме.