Aplikasi alarm udan paling apik

weker udan

Ngerti kapan arep udan iku penting banget kanggo kabeh wong sing kudu pindhah utawa nindakake kegiyatan ing dalan. Utamane nalika kahanan ora stabil ing atmosfer nalika udan deres bisa sawetara menit, prédhiksi jinis udan iki bakal mbantu kita supaya bisa nyukupi lan ngantisipasi kedadeyan.

Kanggo ngerti kahanan cuaca ing kabeh wektu, ana aplikasi seluler minangka weker udan sing ngandhani nalika udan bakal udan. Apa sampeyan pengin ngerti apa aplikasi kasebut lan cara kerjane?

Aplikasi seluler kanggo udan

Saiki smartphone bisa digunakake kaya komputer nyata. Piranti sing kalebu ciri kasebut, sanggup ngirim roket menyang rembulan nanging kasedhiya kanggo kabeh wong. Mula, iki minangka alat efektif kanggo tumindak minangka meteorologi lan bisa prédhiksi kapan bakal udan.

Ing ngisor iki minangka app alarm udan paling apik lan cara kerjane.

Alarm udan

weker udan

Aplikasi iki kalebu jinis meteorologi lan njupuk posisi ing peringkat aplikasi meteorologi paling apik kanggo Android. Iki ngelingake kita kanthi swara sing padha karo udan sing ana ing radius cedhak sing ana udan lan salju. Iki bisa uga amarga peta geografis sing mbantu nemokake posisi kita nggunakake sistem GPS.

Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa ndeleng jinis presipitasi sing nyedhaki animasi. Intensitas kasebut bisa dingerteni kanthi mbedakake warna. Aplikasi iki nggunakake data sing disedhiyakake dening layanan cuaca kanthi nyata kanggo tliti sing luwih tliti.

Iki bisa menehi peringatan babagan jinis udan, kayata udan, salju utawa udan es. Sampeyan bisa menehi kabar babagan kabar, geter utawa swara. Kabeh data udan bisa dideleng ing peta geografis sing diwenehake, supaya bisa ngembangake wilayah kasebut kanggo milih titik minat sing pengin dingerteni.

Penting banget instal aplikasi Google Maps supaya bisa mlaku kanthi bener. Aplikasi iki uga nggawa macem-macem widget kanggo nyelehake desain lan ukuran sing beda kanggo ngerti kahanan sing mesthi dianyari. Thanks kanggo widget kasebut, kita bakal bisa ngerti kahanan cuaca tanpa kudu mbukak aplikasi kanthi terus nggunakake baterai.

Aplikasi kasebut migunani banget kanggo kabeh jinis kegiatan ing njaba ruangan lan sampeyan bisa program rute sing bakal ditindakake sadurunge. Iki uga dienggo saben dinane saben dina.

Wis rong versi, sing gratis lan sing mbayar. Sing pertama nggawa pariwara. Sing nomer loro ora nggawa lan uga duwe sawetara fitur tambahan kayata kisaran deteksi sing diperpanjang.

Cuaca Yahoo

aplikasi cuaca yahoo

Aplikasi iki duwe desain apik banget. Dadi entuk penghargaan ing Apple. Iki menehi informasi babagan kita sawayah-wayah kahanan cuaca lan foto saka papan sing wis ditemtokake dijupuk saka platform Flickr.

Jerone

app kabut

Aplikasi iki duwe desain sing cukup minimalis, yen sampeyan mung bisa ndeleng suhu nalika mbukak. Sawise dibukak, yen kita geser driji mudhun, bakal ngandhani suhu ing sawetara dina mbesuk, kemungkinan udan ing wilayah sing cedhak wilayah kita, wayah esuk lan surup, jumlah sinar UV, lsp. .

Bisa mlaku kanthi bener, kita kudu aktif ing lokasi GPS.

Cuaca liar

aplikasi cuaca liar

Aplikasi iki cukup alternatif, amarga nuduhake cuaca ing saben wektu saka gambar kewan liar, gumantung karo wayah awan sing ketemu. Yen umpamane wengi lan mendhung, nuduhake yen menjangan mangan suket ing dataran lan ing sisih mburi ana mega sing liwat.

Kajaba iku, iki nyritakake babagan kahanan meteorologi ing dina-dina mbesuk, suhu lan kemungkinan udan lan kecepatan angin.

Sunting interwiki

accuwheater

Aplikasi iki minangka salah sawijining sing paling misuwur ing Android lan iOS. Nyedhiyakake informasi babagan cuaca nganti 15 dina sadurunge. Sampeyan kudu ngerti yen akurasi informasi iki dadi luwih ora mesthi sawise telung dina kepungkur. Sistem atmosfer ora bisa diprediksi kanthi akurasi wiwit saiki, amarga akeh variabel meteorologis fluktuasi.

Nalika mbukak jendhela app, kita bisa ndeleng variabel kayata asor, sunar lan surup, visibilitas, kecepatan lan arah angin, tekanan atmosfer, suhu lan sensasi termal. Iki uga ngidini kita ngerti variabel sing kasebut ing kutha liya kanthi nggunakake mesin telusuran. Kanthi cara iki, kita bakal bisa ngerti kabeh kahanan ing papan sing arep dituju kanggo diwenehake payung lan ora udan.

Kanthi aplikasi kasebut, kita bisa ngerti wektu sing ngenteni kapan wae lan ing papan sing pengin dituju, disedhiyakake ing endi wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.