Tim editorial

Meteorologi ing Net minangka situs web khusus kanggo penyebaran Meteorologi, klimatologi lan ilmu liyane sing gegandhengan kayata Geologi utawa Astronomi. Kita nyebarake informasi sing ketat babagan topik lan konsep sing paling relevan ing jagad ilmiah lan supaya sampeyan nganyari warta paling penting.

Tim editorial Meteorología en Red arupa klompok ahli ilmu meteorologi, klimatologi lan lingkungan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Penyunting

  • Portillo Jerman

    Lulus ing Ilmu Lingkungan lan Master ing Pendidikan Lingkungan saka Universitas Malaga. Aku sinau meteorologi lan klimatologi ing balapan lan aku mesthi seneng banget karo awan. Ing blog iki, aku nyoba ngirim kabeh ilmu sing dibutuhake kanggo ngerti luwih akeh babagan planet kita lan fungsi swasana. Aku wis maca akeh buku babagan meteorologi lan dinamika swasana sing nyoba nyekel kabeh ilmu iki kanthi cara sing jelas, sederhana lan nyenengake.

  • David melguizo

    Aku Ahli Geologi, Master ing Geofisika lan Meteorologi, nanging sing penting aku seneng banget karo ilmu pengetahuan. Pamaca rutin jurnal ilmiah openwork kayata Ilmu utawa Alam. Aku nindakake proyek ing seismologi Vulkanik lan melu praktik penilaian dampak lingkungan ing Polandia ing Sudetenland lan ing Belgia ing Segara Lor, nanging ngluwihi pembentukan, gunung geni lan gempa bisa dadi semangatku. Ora ana bencana alam sing njaga mripatku tetep mbukak lan komputer tetep ora suwene wis pirang-pirang jam kanggo menehi informasi babagan aku. Ilmu minangka pekerjaan lan semangatku, sayang, dudu profesi.

  • Lola penasaran


Mantan editor

  • Kasus Claudi

    Aku gedhe ing lapangan, sinau saka kabeh sing ana ing sekitarku, nggawe simbiosis bawaan antara pengalaman lan hubungane karo alam. Sawise pirang-pirang taun, aku ora bakal kepincut karo sesambungan kasebut sing kabeh ana ing alam donya.

  • A. Esteban

    Jenengku Antonio, aku duwe gelar Geologi, Master ing Teknik Sipil sing ditrapake kanggo Pekerjaan Sipil lan Master ing Geofisika lan Meteorologi. Aku kerja dadi ahli geologi lapangan lan dadi panulis laporan geoteknik. Aku uga wis nindakake investigasi mikrometeorologis kanggo nyinaoni prilaku ing CO2 atmosfer lan subsoil. Muga-muga bisa nyumbang gandum kanggo nggawe disiplin sing apik kaya meteorologi supaya bisa diakses dening kabeh wong.