Topan Mindulle nyerang Jepang

1425656896_typhon

Wiwit wingi Jepang, khusus ibukone Tokyo, diancam bakal tekane topan gedhe lan mbebayani Mindulle. Iki minangka fenomena meteorologi sing teka kanthi udan deres lan angin nganti 180 kilometer per jam.

Iki nyebabake panguwasa negara Jepang kudu mbatalake penerbangan sing akeh sekolah cedhak amarga ana risiko kerusakan pribadi lan materi.

Topan iki kaping sanga taun lan dadi topan lan siklon terus-terusan kedadeyan ing wilayah Pasifik amarga musim kasebut pas. Para ahli babagan subyek kasebut diklasifikasikake minangka kuwat, mula bakal ana kerusakan material ing sawetara jam sabanjure. Wiwit wingi, lalu lintas udara lan rel terganggu lan ewonan omah ditinggal listrik tanpa listrik.

Pejabat berwenang nyaranake supaya kabeh penduduk supaya ora ninggalake omah amarga udan deres dikarepake bisa nyebabake banjir serius ing pirang-pirang wilayah ing ibukota Jepang. Topan Mindulle kaya ngono, mula tandha-tandha abang wis ditemtokake ing kutha-kutha kayata Tokyo, Kanagawa, Saitama lan Chiba.

599748_tifon_goni_japon

Miturut ahli meteorologi, topan penting sing diarepake bakal pindhah menyang sisih lor negara kasebut nganti tekan pulau Honshu lan Hokkaido. Iki minangka wilayah sing wis ditimpa akeh prahara ing taun iki sanajan wektu iki, kemungkinan Mindulle bisa nyebabake kerusakan luwih akeh tinimbang sadurunge. Kita kudu ngenteni yen sajrone sawetara jam kepungkur, dheweke bakal kelangan kekuwatan utawa dadi salah sawijining musim paling abot.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.