Pemanasan global bisa nyuda suhu sing sampurna dina

Iki minangka panelitian pertama babagan cuaca apik sing diterbitake jurnal ilmiah Perubahan Iklim. Dina-dina sing sampurna yen ora kepanas, ora adhem banget lan ora ana asor banget, bisa dikurangi ing mbesuk minangka akibat pemanasan global ing pirang-pirang wilayah ing donya.

Wilayah sing paling akeh kena pengaruh yaiku wilayah tropis, sanajan uga bakal ana papan sing luwih disenengi saiki, kayata Eropa utawa Seattle.

Nalika semana, nalika ngajak sampeyan ing njaba, arep olahraga, piknik karo kulawarga utawa mung kanggo seneng ing njobo, yaiku sing duwe suhu antara 18 lan 30ºC, asor asor banget lan mung sawetara awan sing dhuwur.

Miturut panliten kasebut, sajrone 30 taun kepungkur wis ana 74 dina kanthi kahanan kasebut, nanging wiwit taun 2035, dheweke bakal dikurangi, pisanan dadi 70 banjur dadi 64 ing rong puluh taun kepungkur. Sanajan, mesthine ora bakal ngrusak kabeh wilayah kanthi merata.

Lapangan ing mangsa panas

Sing paling kena pengaruh yaiku Rio de Janeiro, kanthi rata-rata 40 dina cuaca kurang sampurna; Miami, kurang 32 dina; Washington, 13; Atlanta 12, Chicago, 9, New York, 6; Dallas, 1. Umume Afrika, Asia kidul, Australia sisih lor, lan Amerika Selatan sisih wétan uga bakal kena pengaruh. Saliyane, papan sing paling mupangate entuk manfaat, yaiku pirang-pirang dina sing sampurna yaiku Seattle, Los Angeles, Inggris lan Eropa sisih lor.

Para ilmuwan fokus marang cuaca ekstrem lan kepiye bisa saya parah amarga suhu rata-rata global mundhak kanggo riset, sing bisa ningkatake kesadaran babagan kedadeyan ing jagad iki lan njupuk langkah-langkah kanggo nyegah kahanan kasebut. dadi luwih parah

Sampeyan bisa maca sinau lengkap Kene (Basa Inggris).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.