Apa panggonan paling angel ing saindenging jagad?

Badai

Episode badai yaiku, kanggo kita sing seneng ndeleng petir lan keprungu gludhug, uga mega Cumulonimbus nyedhak nalika lagi tuwuh, sawetara kedadeyan paling apik banget.

Sayange, kanthi cara sing padha ora nate udan miturut kekarepane kabeh, ana sing luwih seneng nikmati acara kasebut. Yaiku wong-wong sing urip ing papan sing rame ing jagad iki.

Kilat Catatumbo (Tasik Maracaibo, Venezuela)

Kilat Catatumbo

Ing kutha iki sing dununge ing sisih lor-kulon Venezuela, ing antarane Kali Catatumbo lan Danau Maracaibo, kedadean unik sing dikenal minangka kilat Catatumbo. Wangun kasebut kanthi mega pangembangan vertikal gedhe ing antarane 1 nganti meh 4 km.

Sampeyan bisa nikmati acara iki nganti Kaping 260 taun, lan nganti jam 10 esuk mung sewengi. Kajaba iku, bisa nganti sewidak unduhan per menit.

Bogor (Pulo Jawa, Indonesia)

Kutha Bogor

Iki minangka kutha sing dununge cedhak gunung geni sing gedhe ing pulau Jawa, ing Indonesia. Iki bisa uga Badai 322 dina saben taun. Sanajan umume kedadeyan ing gunung geni, yen kita golek papan sing rame, yaiku Bogor. Ana badai meh saben dina!

Cekungan Kongo (Afrika)

Badai ing Kongo

Ing bagean jagad iki, khusus ing kutha Bunia (Republik Kongo), para warga bisa ngerteni 228 badai saben taun. Ora akeh kaya ing Bogor, nanging luwih akeh tinimbang sing bisa dideleng ing Spanyol, sing antara 10 lan 40 dina, gumantung karo wilayah sing ana ing kene.

Lakeland (Florida)

Lakeland, Florida

Ing kutha Lakeland, sing dununge ing Florida (Amerika Serikat), saliyane duwe mujur nengen sing apik banget, dheweke bisa ngegungake 130 dina toementa taun.

Dadi, saiki sampeyan ngerti, yen sampeyan mikir mbuwang sawetara papan sing apik ing endi wae, bukak salah siji sing wis dakkandhakake lan sampeyan bakal seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.