Monica santos

Meteorologi minangka subyek sing nyenengake, mula sampeyan bisa sinau akeh babagan babagan babagan pengaruh lan pengaruh ing urip sampeyan. Lan aku ora mung nuduhake sandhangan sing bakal dienggo dina iki, nanging konsekuensi global ing jangka cendhak lan dawa, kanthi foto lan panjelasan sing bakal nggawe sampeyan seneng.