A. Esteban

Jenengku Antonio, aku duwe gelar Geologi, Master ing Teknik Sipil sing ditrapake kanggo Pekerjaan Sipil lan Master ing Geofisika lan Meteorologi. Aku kerja dadi ahli geologi lapangan lan dadi panulis laporan geoteknik. Aku uga wis nindakake investigasi mikrometeorologis kanggo nyinaoni prilaku ing CO2 atmosfer lan subsoil. Muga-muga bisa nyumbang gandum kanggo nggawe disiplin sing apik kaya meteorologi supaya bisa diakses dening kabeh wong.