Portillo Jerman

Lulus ing Ilmu Lingkungan lan Master ing Pendidikan Lingkungan saka Universitas Malaga. Aku sinau meteorologi lan klimatologi ing balapan lan aku mesthi seneng banget karo awan. Ing blog iki, aku nyoba ngirim kabeh ilmu sing dibutuhake kanggo ngerti luwih akeh babagan planet kita lan fungsi swasana. Aku wis maca akeh buku babagan meteorologi lan dinamika swasana sing nyoba nyekel kabeh ilmu iki kanthi cara sing jelas, sederhana lan nyenengake.