David melguizo

Aku Ahli Geologi, Master ing Geofisika lan Meteorologi, nanging sing penting aku seneng banget karo ilmu pengetahuan. Pamaca rutin jurnal ilmiah openwork kayata Ilmu utawa Alam. Aku nindakake proyek ing seismologi Vulkanik lan melu praktik penilaian dampak lingkungan ing Polandia ing Sudetenland lan ing Belgia ing Segara Lor, nanging ngluwihi pembentukan, gunung geni lan gempa bisa dadi semangatku. Ora ana bencana alam sing njaga mripatku tetep mbukak lan komputer tetep ora suwene wis pirang-pirang jam kanggo menehi informasi babagan aku. Ilmu minangka pekerjaan lan semangatku, sayang, dudu profesi.