Tambah bala kanggo ngindhari efek banjir

banjir

Andalusia kena banjir parah amarga udan deres sajrone saiki. Amarga iku Pamrentah wis nyetujoni sawetara perubahan ing undang-undang kasebut sing ngidini nguatake kapasitas nanggepi banjir.

Risiko banjir dadi saya parah amarga efek saka owahan iklim. Pramila Pamrentahan ngetrapake perubahan undang-undang kasebut.

Keputusan wis disetujoni kanggo ngowahi peraturan saka Domain Publik Hidrolik lan Perencanaan Hidrologi. Pangowahan kasebut bakal bisa njlentrehake panggunaan lahan ing wilayah sing paling gampang ditrapake banjir supaya bisa njamin keamanan masarakat lan properti. Kajaba iku, pangowahan undang-undang bisa nggawe penguatan implementasine "Aliran ekologis" lan iki bakal ngakoni pranyatan anyar cadangan hidrologi.

Tumindak kasebut ditindakake kanggo memenuhi tuntutan sing ditindakake ing Petunjuk Kerangka Air lan Petunjuk Manajemen Risiko Banjir lan Petunjuk Manajemen. Antarane tumindak sing ditindakake yaiku bisa ngenali panggunaan lan kegiyatan sing paling rentan banjir. Kanthi modifikasi kasebut, wilayah kasebut bakal bisa adaptasi kanthi luwih apik karo efek saka perubahan iklim, amarga rencana tata ruang sing cukup lan luwih tanggung jawab lan perencanaan kutha sing apik bakal dipromosekake.

Pangowahan kasebut ditrapake kanggo nambah ketahanan lan kanthi cara iki nyuda kerentanan papan kasebut sadurunge episode banjir. Ing masalah aliran ekologis, pangowahan peraturan kasebut tetep sipate sah minangka "watesan panggunaan banyu ing sistem eksploitasi" lan nemtokake kriteria kanggo njamin pangopènan, kontrol lan pemantauan.

Pentinge nambah jumlah Cadangan Hidrologi yaiku penting banget kanggo ngindhari tekanan sing diwenehake ing papan tartamtu lan sing bisa kontaminasi pasokan banyu ngombe.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.