Rubah beku ditemokake ing Jerman amarga ana gelombang adhem

Zorro

Cepet kadhemen asale saka Siberia sing nyerang bagean gedhe Eropa wis siyaga ing pirang-pirang wilayah amarga salju, kadhemen, udan lan angin gedhe. Nanging uga wis nilar gambar penting kerusakan jaminan kewan liar.

Salah sawijining foto sing paling nyebar ing internet yaiku rubah beku sing wis ditemokake ing kali Danube.

Rubah kasebut ditemokake dening tangga teparo Fridingen an der Donau (Baden-Württemberg, Jerman) ing sawijining wilayah kanthi es sing meh kaya kristal ing udakara udakara 60 sentimeter. Diperkirakan yen rubah kasebut nguber sawetara mangsa lan nalika ngliwati es ing ndhuwur kali, retak lan tiba ing banyu sing meh beku.

Amarga adhem banget, kewan kasebut beku. Sanajan tanggal pati durung dingerteni, saiki katon anyar. Franz stehle, wong sing nemokake rubah iki, bundled banjur njupuk awak kewan beku kasebut. Supaya bisa metu, dheweke kudu nggunakake gergaji listrik. Rubah ana ing es sing transparan sing bisa dideleng kabeh siluet sampeyan.

rubah beku Jerman

Posisi rubah seda padha karo posisi sing ana ing museum ing kéwan. Kajaba iku, komentar masarakat ing jejaring sosial mbandhingake karo sawetara gambar kewan beku saka film animasi kayata Zaman Es. Franz Stehle wis misuwur sawise ditampilake ing foto lan koran kanthi rubah beku.

Nanging rubah iki dudu mung siji sing wis beku nalika adhem. Foto loro elk lanang beku diluncurake ing wulan November pungkasan ing cedhak kutha Unalakleet, Alaska. Ing kasus iki, kewan kasebut mati amarga suhune sithik digandheng karo sungu nalika gelut.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.