Kepiye musim semi 2017?

Kembang ing musim semi

Dina iki, 1 Maret, musim semi meteorologi diwiwiti. Musim warna sing disenengi akeh, lan ora liyane. Sajrone kuartal iki, kepiye kahanane cuaca? Apa bakal udan luwih saka biasane? Bakal panas utawa adhem?

Kita bakal weruh kepiye musim semi 2017 miturut Badan Meteorologi Negara.

Saben wulan AEMET nggawe prediksi sajrone telung wulan sabanjure nggunakake macem-macem model sing dadi referensi data kanggo periode 1981-2010. Sanajan ora bisa ngerti kanthi cetha apa kahanane, kita bisa nemokake ide kanthi priksa prediksi iki. Kanthi dipikirake, ayo ndeleng apa sing wis kasedhiya stasiun iki kanggo kita:

Suhu

Anomali suhu ing musim semi 2017

Gambar - AEMET

Musim semi iki diarepake luwih anget tinimbang normal ing saindenging Spanyol. Iki minangka prekara sing wis kita deleng ing pirang-pirang bagean ing negara, sing regane tetep antara 5 lan 7 derajat ing ndhuwur normal. Contone, ing Andalusia kidul, semenanjung iki, Kapuloan Balearic lan Kepulauan Canary, suhu maksimal bisa antara 22 lan 24 derajat Celcius. Ing liyane, sanajan ora bakal dhuwur, nanging tetep antara 15 lan 20ºC.

Tanpa mangu-mangu, dheweke kalebu nilai-nilai sing nyenengake, nanging luwih umum ing pungkasan musim semi / wiwitan musim panas.

Presipitasi

Preferensi anomali ing musim semi 2017

Gambar - AEMET

Yen ngomong babagan udan, ana kemungkinan sing luwih gedhe yen luwih murah tinimbang biasane ing Kepulauan Canary. Ing negara liyane, umume bisa uga tetep normal. Iki tegese yen umume ora udan deres ing wilayah sampeyan, taun iki mesthine ora bakal akeh banget.

Mula, umume, musim semi sing panas dijangka, nganti luwih saka siji lan luwih saka loro sing mesthi bakal adus ing kolam renang utawa ing pantai sadurunge musim panas teka, lan garing.

Wis spring apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.