Fenomena telung Suns

Fenomena telung Suns

El Fenomena meteorologi Protagonis dina iki kayane muncul saka novel fiksi ilmiah, nanging nyatane ora ana fiksi ... kasunyatan sing nyata banget lan kedadeyan ing Bumi luwih rutin tinimbang sing kita pikirake. Iki dikenal minangka "fenomena telung Suns" lan menehi tampilan kaping telu sing apik banget tumrap lintang kita.

Lumrahe, dudu srengenge wis akeh, nanging amarga a efek optik disebabake dening bayangan sinar srengenge ing kristal-kristal es cilik ing mega. Kahanan kasebut, beda karo kahanan liya sing wis kita gunakake (kayata pelangi geni), kedadeyan asring banget, nanging kita ora biasane ngerteni amarga kita arang wani ndeleng srengenge.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng sawetara liyane gambar fenomena penasaran iki:

Fenomena Sun2 kaping XNUMX

Fenelu Suns

Informasi luwih lengkap - Foto pelangi geni

Foto - io9, Fenomena atmosfer lan terrestrial, Saiki sampeyan ngerti


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.